Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hej Bonaca,a veš da mene tud glava boli,sam jaz predvidevam,da od tega vnetja,pa tablet in še včerajšnje inekcije,preveč stvari naenkrat in buma,buma v glavi. Eh,pa sej bo punce moje,za sekirat se ni. Pa te prime,pa te mine,punce,dejte ga srat Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Dobro jutro! Kje ste danes, ta zgodnje? Vse še grejete rjuhe? Helena45, ali že tečeš? Hema, se pripravljaš na vodni dan? Saj bo šlo, držim pesti za tebe! Pa še zeo uspešna boš, saj je danes prvi krajec in menda tudi lunina mena nekaj pomaga pri zgubljanju teže. Me s Heleno45 in Gogo, pa verjetno še katero, imamo danes meska. Bo pri nas padel lososov file, močno se ga že veselim. Lepo jutro vsem Dušanka
Mogoče je pa Helena tudi danes zaspala. Res čudno da se ni javila navsezgodaj. Helena pogrešamo te!! NadaM slej ko prej bo tudi tebi naredilo klik v glavi in se boš odločila da tako ne gre naprej, da moraš nekaj narediti da se boš bolje počutila. Tudi jaz sem dala 3md že 3 skozi, pa vsako leto sem se nazaj zredila za vse izgubljene kg + še nekaj dodatnih. Letos pa sem si zadala cilj da končam 3 md in se ne zredim več. 4 mesece po dieti imam še vedno enake kg. Zato NadaM verjamem da bo prišel tudi tvoj čas. Toliko hudega si že dala skozi, da bo tale dieta prava malica za te. Držim pesti! Lanes poslala. Bonaca kaj je s tabo...zakaj te tolikokrat boli glava? Hema vodni dan...mala malica. Le pogumno. SREČANJE: Zdaj je dokončno prijavljeno 17 punc, javili nista le še PICIKA in METKA kaj je z njuno udeležbo. Če se le odločita da se nam pridružita, potem le pridita bomo našli prostor tudi za vaju. Lep dan vam želim... tuna
Dobro jutro, rožice ! Takšna megla je zunaj, da sem komaj našla do službe. Pa danes bi tako še spala. Ne vem, če se Helena v tej megli nisi izgubila, da te še ni ! Poglej, kako si nas razvadila s svojim zgodnjim pisanjem. Hema, vodni dan je bil tudi zame vedno prava mala groza, vendar sem ga nekako le preživela. Kuhaj si zeleni čaj in ga pij še toplega. Pa enostavno odmisli hrano. Jaz sem se vedno zabubila nekam v mir in tišino s knjigo, da je bilo lažje. Držim pesti. Boš videla, kako boš ponosna, ko ti bo ratalo ! Včeraj sem za kosilo in večejo jedla repo ! Celo kilo sem jo pojedla. Danes pa bom imela čas le za večerjo in to bo po 3 tednih pirin kruh z latto in medom. Tako zelo si ga želim, da bom komaj dočakala večer. Bom pa ves dan na "terenu", tako, da upam, bom zdržala ( grem k frizerju na barvanje las, da 18. ne boste mislile, da že plesnim ). Tudi jutri bo tako zmešan dan, da bom imela čas le za večerjo, do takrat pa le sadje. Sicer pa glede na moje kile v ponedeljek zjutraj to sploh ni tako slabo in se že malo pozna. Saj mi je jasno, da tudi pravo kombiniranje hrane ne pomaga pri vzdrževanju teže, če so količine hrane prevelike. In to je pri meni glavni problem. Packa Marjanca ! Tako, zdaj pa na delo veselo ! marjanca45
Dobro jutro vsem. Mi lahko pove katera kdaj bo polna luna, tudi uro. Bom imela vodni dan. Migla
Migla, polna luna bo v sredo, 16.11. s pričetkom ob 1:59 uri - torej 24 ur. Danes pa je od 2:58 dalje prvi krajec. Torej, do vode je še kar nekaj dni. LP - se beremo VERONIKA
Hema, saj ne morem verjet, da bo to tvoj prvi vodni dan. Po rezultatih sodeč si mislim, da si imela še kšnga dodatnga. Družno ti držimo pesti, ma da ti uspe!!! jankica
Dobro jutro! Tuna, res ne vem kaj je s tem mojim glavobolom. Pa hrbtenica me tudi že 14 dni matra (kljub vskaodnevni telovadbi - cca 20 - 30 minut). Oboje skupaj. Za znoret. Če ne bo bolje, bom tudi jaz šla vprašat zdravnike za mnenje. Sem mislila drugi teden, pa sem se spomnila, da je 18. drugi teden in upam na vašo terapijo. Če pa še potem ne bo bolje pa grem. bonaca
Te bomo me že vzele v roke...pripravi se... na obdelavo... Vidim da se naš album lepo polni...punce čestitam za korajžo. Kaj NadaM boš tudi ti priložila svojo sliko...? LP tuna
Bonaca, po 18.11. boš 100% zdrava. Čage delajo čudeže ! Glede na to, da si že končala z dieto, upam, da te bo po 18.11. bolela glava le še od popitega riževega vina, obremenitev hrbtenice pa ti bomo olajšali z močnimi trebušnimi in hrbtnimi mišicami, ki ti jih bo ojačal smeh. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti