Čao, deklice moj drage. Kaj pravite na današnji sonček? Je svet videti kar lepši, a ne?
Malo sem vas pogrešala 2 dni, ker sem bila odsotna (me daje prehlad, pa si sem pa tja vzamem kak dan dopusta), pa vidim, da se imate kar fino in vam dieta laufa, razen da vam (tako kot tudi meni) tale mraz ne paše ravno najbolj. Danes se naužijmo sončka, če ne na zraku, pa vsaj skozi okno.
Jaz zaenkrat o kakšnih grehih niti ne razmišljam, le nekaj čajev sem spila z dodatkom medu, pa upam, da se ne bo preveč poznalo. Kmalu bo en teden od mojega začetka, pa bom takrat videla, če je kaj razlike, je pa tako kot ponavadi, na sadni dan gre okoli kilce dol, ostale dni pa le malo dol ali pa raje po kako deko gor. Ne vem pa pravzaprav, kateri dan naj štejem za začetek, saj sem pravzaprav začela s sadnim dnem, ko sem zbijala pred kratkim pridobljeni kili.
Ja, Jankica, nič novih slikc ni, samo moja papica je med zadnjimi dodanimi, tudi včeraj nisem pozabila za fotkanje. Dajte, punce, saj nas je kar nekaj na dieti, kje so vaši fotoaparati?
Imejte se lepo in pogumno v nov dan...
Encijan

Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 08. jun 2006 07:52:28