Pozdravljene punce!
Vidim da ste pridne, ene na vzdrževanju in druge na dieti. Vas je za pohvalit.

Tudi meni kar gre. Kakšnih večjih grehov ni, tako da se tudi kilogramčki počasi topijo. Danes imam 38. dan in sem na beljakovinah (ravnokar uživam ob beli kavi).
Bom pa te dni morala dneve malo menjati, pa tudi grehi mi ne uidejo. V petek in soboto bom na seminarju in bom prepuščena hrani ki bo tam na razpolago. Ker mi je škoda sadnega dne, ki naj bi ga imela v soboto, sem se odločila da ga bom imela že jutri. V petek bom zjutraj doma jedla še sadje, potem pa bo kar bo. Me je kar malo strah, da ne bi vase zbasala vse kar bo tam za v želodček. V petek zjutrajpreden grem od doma in potem v nedeljo zjutraj pa se bom tudi zvagala, da vidim kakšno škodo sem si naredila v dveh dneh. Drugače se vagam samo ob ponedeljkih. Se mi pa zdi da so sadni dnevi tisti, ki najbolj pripomorejo k hujšanju, tako da bom jutri imela sobotnega. Mi sploh niso več problem, saj je počutje takrat enkratno.
Tudi na kolesu še vedno vztrajam. Ravno vsak da mi ne uspe gonit, se pa trudim da vsaj vsak drugi dan naredim 15-20 km. Sem se pa navadila da raje zjutraj malo prej vstanem in grem na kolo, ker zvečer se mi ne da. Res, kadar sem rekreacijo prestavila na večer, NIKOLI ni bilo od tega nič.
Bodite pridne še naprej in uživajte v sončku.
Pozdravček!

tejčica