Jankica hvala me veseli, da komu pomagam!
Čeprav imam včasih že občutek da se samo ponavljam, pa vendar se nam pridružuje vse več novih, ki imajo podobne probleme in jim lahko pomagamo ali vsaj olajšamo teževe. Zato vedno pomislim, pa naj kdo reč kar koli hoče, jaz bi bila tudi vesela , vsakega odgovora in razlage in to me prepriča, da skušam odgovorit,.... Zakaj pa ne? Pa tudi nam ta starim včasih koristi, da osvežimo znanje ali nas opomne kje ga biksamo!
Jankica čestitam za tako uspešno vzdrževanje. Se pa splača izmeriti, no vsaj sama sem takrat opazila, da so kilogrami bili enaki, jaz pa vsa zožana povsod.
Brez skrbi poletje se bliža, čeprav zelo počasi, jaz že kar malo dvomim kdaj bo nas zajelo, vroče toplo poletno vzdušje in z njimi lepa oblačilca, ki malo skrivajo in veliko razkrivajo. Takrat boš kar hitro opazila vse poglede, privoščljive in zavidljive in vse pohvaletiste iz srca in tiste iz vljudnosti,...in takrat človek notranje zraste. Mogoče se boš spraševala zakaj ti zavidajo, ampak postoj se poglej v ogledalo inspoznala boš! Le tako boš našla tudi novo sebe, ki se okolici že kaže v vsej svoji lepoti, le ti je še ne poznaš in ne dojemaš na prav način. Zdaj si ti princeska, zato bodi ponosna in z visoko dvignjeno glavo pokaži vsem kaj si dosegla, kako lepa si. Uživaj! Predvsem pa se potrudi, da spoznaš tisto novo Jankico, ki se ti vsako jutro nasmehne v ogledalu. Povej ji, da je neizmerno lepa! Zasri se ji v oči in ji povej,..., LEPA SEM, RES SEM LEPA!
lp ROŽICA.

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo