Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka Cvetka, potem pa vse najboljše. Sicer pa moj mož pravi, da ko praznuješ, nič ne redi. Zato pa mi kar naprej nekaj praznujemo, ampak žal vseeno redi kača Sporočilo je spremenil(a) kača dne 31. maj 2006 20:13:04
Po zeeeelooo dolgem casu lep pozdrav vsem! Lani sem z ločevalno dieto in telovadbo izgubila željeno št.kilogramov in cm....pa je prišla jesen,pa zima...in smo na pragu poletja,jaz pa z vsemi pridoblejnimi kg najrajši bi se pogreznila v zemljo...ampak to ne bi nič pomagalo...zato zbiram pogum da zopet začnem...upam,da mi bodo te strani-kot prejšnjič-v veliko oporo in pomoč...
In kaj še čakaš?! Hitro zberi pogum in voljo in začni! Prej boš začela, prej boš uspela! Poročaj o uspehu in lahko noč! riba-ribica
Dobro jutro drage moje!!!! Po dolgem času se vam mal oglasim!!!Zelo ste pridne ni kaj reči!!! Nekatere ste res superca in zelo zadovoljne z ločevalno dieto, saj se jo vedno znova poslužujete!!!!! Zate riba -ribica držim pesti, da ti uspe sklatit kg, ki si jih nabrala preko leta!!! Boljše je čimprej nekaj naredit, če vidiš, da se začnejo množit!!! Jaz sem pravkar s teka in je res fenomenalno!!! Jutra so tako lepa, saj se svetlika že ob 4h!! Škoda, da bi jih prespala!!! Lep dan vam želim in čimmanj grehov!!! Čao,čao Helena helena45
Juhuuuu! Sem danes začela. Doma se mi sicer vsi smejijo, pa jim bom že pokazala. Lep in uspešen dan vsem! Esis
Žalostna sem, da je kaj. Me ja napadla "tasladka" pa sem pojedla cel škrnicelj čokoladnih bombonov. Pa ne me zdaj še ve kregat. Iča
Marjetka cvetka,malce zamujam,pa vseeno; Naj ti bo lepo še na mnoga leta ki so pred teboj, v vsej lepoti,ki ti jo lahko podari življenje vemves
Helena45, močno drži pesti, da bo bolj držalo. Iča, kaj misliš, da te bomo pohvalile?! Naj se to ne zgodi več Ko boš spet imela kakšen takšen napad, vzami v roke knjigo z lepimi tortami in piškotki in samo glej in opazuj ter načrtuj, kaj boš spekla na OH dan ali pa takrat, ko boš končala dieto. In nikar ne pozabi, da je treba spečeno razdeliti sorodnikokm in prijateljem, da ne ostane doma skoraj nič. Saj veš, skušnjave . . . Sem pametna, ko je treba deliti nasvete. Imejte se lepo, z več ali manj kilogrami! riba-ribica
Esis, le vstrajno in pogumno naprej! Pokaži jim da zmoreš! čeprav bo včasih težko zdražati, pokukaj na forum in našla boš motivacijo za naprej. Tudi pri meni je bilo tako, da se je okolica norčevala z moje diete na vse mogoče načine, najprej to da venomer hujšam in nekaj pretiravam potem pa se spet redim,........, da sem kakeršna sem in da ni potrebno hujšat,..., ... Ko so spoznali da gre zares in so se prvi kilogrami minusa že opazili pa so mi ponujali vsemogočo hrano, me silili, češ da to se pa ja ne bo poznalo,..., mi polnili krožnik, kar res ne prenesem, da kdo karkoli vzame ali doda na moj krožnik,..., tašča naju je kar naprej vabila na večerje, ki so bile prej podobne kosilu, kot večerji,..... bla, bla, bla,.... seveda je kasneje vsemu sledila zavidljivost ... Kar ti želim povedati je, da ne popuščaj ne odnehaj, spomni se zakaj si začela in do kje želiš priti, kje je tvoj cilj. In predvsem to, da je nekdo že prehodil tako težko pot nasprotij in da mi je uspelo. Izgubila sem 20 kg, ki sem jih kar dolgo vzdrževala, le po novem letu mi je vse ušlo malo izpod kontrole, pridobila sem 5 kg, vendar ni panike, ker sem pravočasno reagirala. Tako zadj že bijem bitke, odločena da dobim vojno! Tu je res zanimivo, kot smo že enkrat debatirale z Marjanco če se ne motim, kako spoznaš kdo so res tvoji prijatelji/ljice. Ki ti privoščijo dober izgled, srečo in predvsem prenesejo konkurenco , ki jim jo lahko pomni bivša "debeluška", ki pa potem enkratno izgleda. vendar je večkrat nasprotno in kar hitro spoznamo prave prijatelje. Tuna to je pa še boljše, da lahko kupiš kar želiš. To so sanje vsake ženske. Čeprav sem si jaz pričarala lepe spomine ob misli, ki sem si jo ustvarila kam se podajaš v Koper. :) Upam da ne zamiriš? IČA v prihodnje pa raje pojej nekaj bobik sladkega grozdja. Predlagam ti, da dokler boš na dieti narediš teritorij v kuhinji varen pred sabo. Kar pomeni nobenih priboljškov v tvojem dosegu, tako ne boš mogla grešiti. Sama sem od začetka delala tako, da nisem imela sladkarij doma v trgovini so me sicer včasih premamile med svoje police, vendar sem se spomnila, da tega ne smem in sem si navadno kupila kakšno frutabelo, ki sem si jo privoščila na OH dan. Drugače pa se izogibaj tem policam dokler ne boš dovolj močna in prepričana sma vase. Premisli oziroma večkrat na dan pomisli na to kaj želiš doseči, kakšen cilj si si zadala, da se opomneš kaj želiš in kaj je potrebno da prideš do tja. Vsekakor pomaga, da postaneš bolj odločen in lažje rečeš NE slabi, nezdravi hrani. Ko te bo naslednjič prijelo popij kozarec vode, pojdi iz hiše na sprehod, če ne bo delovalo nič od naštetega pa si privošči kakšen sadež. Verjemi na začetku je najteže, vendar se s časom telo privadi. LP.
Hojla! Danes je že pol leta, odkar sem na vzdrževanju. Saj ne morem verjet, da je tako hito minilo. Sem še vedno pod pridobljeno težo. Na žalost se zjutraj nisem spomnila, da je polletnica in bi se bilo dobro stehtati. Se bom pa jutri, pa premerila se bom tudi, saj se mi zdi, da sem še nekaj izgubila na obsegu. Ja, zdaj so pa rezultati ločevanja hrane že vidni. Sicer še nisem tako samozavestna in samovšečna, kot bi mogoče po rezultatih lahko bila, toda počutim se dobro in mi dene, če me kdo pohvali. Take smo, kajne? Vidim, da se nam je pridružilo kar nekaj novih in ponovnih bork; vsem želim "ta pravi klik", ki drži, drži in te ne spusti z vajeti. Marjetka cvetka, želim ti vse najboljše in upam, da je praznovanje uspelo v vseh pogledih. Riba-ribica, vesela sem, da si zelo aktivna na vseh področjih in polna elana. Le tako naprej! Helena, super, da si se spet oglasila in da poročaš o pozitivnih učinkih teka. Bravo! Angelina, lepo te je brati, tudi jaz imam 164 cm in dva otroka. Iča, moja prva pomoč pri "ta sladki" so rozine ali pa oreščki. Če pa si bolj čokoholik, si pa privošči malo žlahtne temne čokolade - ta ne bo naredila velike škode, saj ima nižji GI kot marsikatero sadje. Rožica, hvala ti za tvoje pisanje, v njem najdemo marsikaj koristnega tudi neimenovani. Uf, tole vreme - junij je že, zjutraj pa mraz kot pozimi! Kar naenkrat sem začela kihati, pa z nosu mi teče, saj to je za zn..... Imejte se rade in veliko se smejte! jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti