Ločevanje živil 90. dni - 5. del
| dreamjob je napisal/a: |
| Ok HejHoj...seveda te nihče ne sili, da preklopiš iz kave z mlekom na črno kavo. V tak gard si se postavila....oh my god...tale forum je za vzpodbudo in jaz sem ti pač povedala svoje mnenje. Sori...ne bom več. dreamjob |
| dreamjob je napisal/a: |
Za vsako stvar na tem planetu obstajajo znanstvene razlage za in znanastvene razlage proti. dreamjob |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdravo!
Po dolgem času se javljam tudi sama. Nekaj let nazaj sem bila tudi sama na tej fantastični dieti, takrat sem shujšala 13 kilogramov, s tem da sem predčasno zaključila z dieto (česar verjetno ne bi smela:) Zdaj so se kilogrami zaradi stresa, premalo gibanja ipd. nabrali nazaj in je treba začeti znova. Še je katera trenutno na dieti? Javljam se namreč, ker tudi sama iščem podporo in motivacijo:)
Zanima me tudi, če ima katera kakšne ideje za škrobni dan - sicer imam Rinino knjižico, ampak mi na ta dan skoraj nič ne paše jesti - meni osebno najtežji dan, kar zadeva idej za kosilo.
Vsem sotrpinkam želim veliko volje in samodiscipline pri izgubljanju kilogramov;)
Artemis
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Biskvit s slivami

Mandljeva juha ajoblanco