ŽIVJO hujšarce!
Issi, zadovoljna sem, da si našla termo posodo in da zdaj končno ješ tudi toplo hrano.
Glede tega kar pravi Tabina pa sledeče:
Tudi jaz sem imela kup izgovorov, posebno pa pri hrani, da jo je škoda, ko je malo ostalo. Veš kaj Tabina, nisi kanta za smeti, če hrana ostane veš kje je WC, ali pa kanta za smeti. In to brez izgovora. Da nimaš doma nič takega kar bi lahko skuhala, skoraj ne verjamem. Vedno se kaj najde, dobro prelistaj knjigo, je toliko receptov, da nekaj sigurno najdeš tudi zase.Če pa rabiš kakšen nasvet ali recept, vprašaj, saj nas je toliko na tej strani, da ti bomo z veseljem pomagale.Nič več izgovorov, resno se primi v roke.
Glede tople prehrane, kupi si termos posodo kot si je Sissi. Dobiš jo v Interšparu, imajo 3 velikosti. Nekaj boš že dobila zase.
Jaz sem že na vzdrževanju teže. Sem zelo zadovoljna z uspehi. V prvem delu sem šla dol kot že veste 20 kg, sedaj pa spet cca 1kg. Super se počutim, kot že dolgo ne. Splača se potrpet in sem se sprijaznila s tem, da bom morala vedno pazit kaj jem. Pač bom. Nikoli več nebom jedla take packarije kot sem jih do dijete. Dovolj o tem. Punce pamet v glavo in ne pustit, da vas premoti

Vandolina