Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rmeli, dober tek! Kje pa ste danes vsi - ura 12, pa nikjer nobenega, razen Rmeli in Helene. Kaj ste vse/vsi na Martinovaniih? No, le uživajte, pa poročajte, kako je bilo. Jaz grem pa piščanca pečt, da bo kaj meseka danes na B dan. Se ga prav veselim. Lepo praznujte Dušanka
Hojla vsem! No pa sem preživela včerajšnega sindikalca na Štajerskem. Od enega krsta moštka do drugega smo hodili in se ga kar pošteno napili. Zaključek smo imeli v Zečah pri Slovenjskih Konicah v gostilni Ulipa. Bilo je fenomenalno! Edino me je motilo da cel dan nisi videl drugega kot meglo. Pa še fino mraz je bilo in smo se morali ves čas gret od znotraj. Ja danes bom pa kar lepo sadje papcala čeprav bi po pravilih morala tortico. Še jutri sadje pa bom spet v borbi z kilogrami pridobila kakšno kilico. Lepo nedeljo! any
Hojla! Danes je pa res bolj zatišje tu gor. Sinoči sem gledala eno tako odajo,da me je skor kap.Sem prišla ravno iz službe in sem si privoščila eno žličko viki kreme.Jo tako lepo oblizujem,pa zraven gledam teve,pa mal prestavljam,ko pa sem to videla,mi je tista žlička kar iz ust padla. Bila je oddaja o krmilcih,na Discovery,je mogoče katera še gledala. A veste,kdo so to krmilci? To so moški,ki so jim všeč zeeeeloooo debele ženske.Žensko dobesedno pitajo in bolj ko je debela,bolj jim je všeč,še bolj pa jim je všeč,ta s tem postane popolnoma odvisna od njih,saj reva sama ne more nič,saj sam leži na postelji.Ujetnica v lastnem telesu. Je kazalo par,mož normaln(po teži mislim,drgač pa za umobolnico),otrok tudi,žena pa štirstokilska. Je ženska rekla,da se je iz ljubezni pustila tako pitat.Pa taka ljubezen,zraven pa nima nobenga življenja,sej še hodit ne more,seksat pa itak ne,ker ma vse zalito. Mož jo je snemal,kako skrbi za njo,kako jo umiva,hrani in potem je te videoposnetke prodajal. To je pa res bolno! Ja,jaz pa danes brez greha! Sem si pa za kosilo tudi privoščila pečenega piščanca,zraven pa še veliko solate. Upam,da vas nisem preveč zamorila,ampak včasih je dobro videt kaj takega,da ne pozabimo,zakaj se trudimo in da naše hujšanje ni le modna muha. Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Marjetka, to oddajo sva včeraj zvečer gledala tudi midva z mojim in nisva mogla verjet svojim očem. Bolno in nepredstavljivo... lp, Marija
čao Kk ste? Danes je bilo spet smotano vreme. Smo šli v en hrib, pa je blo še slabše, uf, kakšna megla. No, jst te oddaje nisem gledala je pa grozno slišati. A veš za v zapor. Mislem tipi. Babe pa tud nekam, ker nimajo vsega poštimanga. Tud ljubezen ma nekje meje. Oh ja. lp katti Sporočilo je spremenil(a) katti dne 13. nov 2005 17:35:53
Dober večer. Kosilo je bilo bolj tako,tako, ampak sem se kar najedla, pa mi niti ni bilo toliko do mesa, no solata je bila pa taboljše.Potem smo šli pa malo k tašči in tastu in sem malo potice probala, doma še en štrudl, zdaj grem pa Maria gledat. Jutri pa sadje, ne vem , v tej rundi mi tile ta sadni nič kaj ne ležijo... Naspite se, jutri je nov začetek tedna. LP Rmeli
Punce, ve ste tako pridne, pri nas pa pečemo mafine, a k sreči tudi nekaj razdelim okrog, da jih preveč ne gledam, ker se lahko mimogrede kaj zgodi. Malo sem zanemarila sadne dneve, zato sem se odločila, da bom imela vsak ponedeljek sadni dan, ker drugače samo odlašam na jutrišnji dan, dnevi pa tečejo. Verjetno sem človek, ki mora imeti vse vnaprej splanirano. Tako je jutri v načrtu tudi eno veliko pešačenje, vsaj zame veliko, ker mi je za kolesarjenje premrzlo. Jutri me čaka pa zelje na dva načina, seveda poleg sadja. Lp riba-ribica
Hojla! Claudija12, kako si? Si se že kaj pocajtala? Kaj pa telekomovci, ali so že kaj napredovali? Pa Piciko Ireno tudi pogrešam, daj javi se nam malo. Za prijeten začetek novega delovnega tedna pa en vic: Ugrabitev letala Mujo in Haso se sprehajata po hangarjih na letališču in si ogledujeta ogromna potniška letala. Pa vpraša Mujo: »Le kako lahko ugrabijo tako veliko letalo?« Haso odgovori: »Bedak, saj ga ne ugrabijo na tleh, ampak v zraku, ko je čisto majhen!« jankica
Dekleta, dobro jutro!! Danes sem se zbudila v bolečinah želodca.Trenutno, ko tle sedim bom verjetno šla bruhat, ker mi je zelo slabo.Verjetno je bilo kaj preveč??? Danes je na vrsti statistika.Šlo je 1kg minusa, tako, da sem že -9kg sklatila.To se pravi78kg kaže na tehtnici!! Joj, kako se slabo počutim!!Grem teč, če bom lahko!! Rmeli, hvala za spodbudne besede.Vsak si zbira šport, ki mu je všeč.Jaz na orbitreku, ne bi dolgo vzdržala, ker imam sobno kolo in se še ni letos zgodilo,da bi se na njega vsedla. Lepo se imejte!!! Grem na zrak, kako mi je slabo!!! Čao,čao!! helena45
Dobro jutro! Včeraj ste bile pa malo bolj redkobesedne. No, Martinovo je mimo, in smo pojedli, popili, danes pa do kosila, potem pa bo pela ajdova kaša z gobicami, pa še kakšna bo tudi! Danes pa le poročajte, kako ste se imele, bo po moje prav zabavno obiskovati forum. Helena, vse čestitke na zguibljenem kilogramu, upam pa, da ne boš zbolela, ampak sem prepričana, da te bo tek pozdravil in boš po tuširanju "kot nova". V upanju, da se sonček le pokaže, vsem lep pozdrav Dušanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti