Ločevanje živil 90. dni - 5. del

simonn je napisal/a:
Prostora tud za kakega dečka? simonn
Ups, simonn, sem ravno pisala, ko si se nam pridružil. Dobrodošel v naši družbi, svetujem ti pa, da (za vsak slučaj) preskočiš moj zadnji post) blažkaa
Sy, kaj samo midve od cele "druščine" nocoj bediva blažkaa
http://www.youtube.com/watch?v=4V9OQCI0cvA <-- joj, groza!!! Meni ob takih posnetkih kar slabo postane. Blažkaa, očitno je, da midve potrebujeva malo spodbude in iščeva jo na forumu Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 13. nov 2007 22:10:00
Sy, potem pa si raje oglej tale posnetek http://www.youtube.com/watch?v=t_9QHCTljtE Za še močnejšo voljo blažkaa
Na youtube lahko vtipkaš "pilates" in dobiš kar nekaj video posnetkov vaj. Prav presenečena sem bila, da jih je toliko. Super!
Dobro jutro vsem ! Jaz sem že pokonci, vi (večina) pa verjetno še veselo ... Sy, sem pogledala na YouTube in prav tako kot ti bila presenečena koliko video posnetkov o pilatesu je. Samo kaj, ko meni to nič ne pomeni. Ker nerada telovadim. Bi pa hodila na aerobiko ali kaj podobnega, ker mi je v družbi lažje telovaditi oziroma me kar potegne noter, a imam to "nesrečo", da v našem mestu ni ničesar organiziranega v tej smeri Tako, da ostaja moja edina "telovadba" hoja po stopnicah do stanovanja (sreča, da nimamo dvigala), spet hoja do trgovine, v trgovino in iz trgovine , pa hoja kar tako po opravkih, skratka samo hoja. In to zelo počasna... Se pa zato ponoči znebim kar nekaj čez dan pridelanih kalorij Dajmo, zbudite se tudi ostale in kaj lepega (vzpodbudnega) napišite, da čim lepše začnemo tale (čeprav deževen) dan blažkaa
Dobro jutro! Sem se že "sestavila",popila kavico,peljala sina v šolo,zakurila kamin..zdaj pa zajtrkujem jabolko. Za kosilo pa bo krompirjeva solata. Sy in Blažka,ko ste vidve zvečer pisale sem se jaz že 2krat obrnila v postelji.Prebrala sem vse dobre strani,kako je fino biti ženska.Naj vam napišem še prepričanje sestrinega moža,ki mi vedno reče(dela se norce,ker sem pač debela):"veš,saj nisi predebela,samo premajhna si!!!!!!!!!!!" Pri nas dežuje,najbrž bo snežilo,ker že pade kakšna snežinka.Sem bila pridna,nisem čakala zadnji dan,da zamenjam gume,tako naj kar pada.. Zdaj pa grem kuhat in pospravljat,pa se oglasim kasneje darja-
Blažkaa,si me prehitela sem mislila da sem najbolj pridna.Vsak dan ustanem ob 6 ko gre sine v šolo. Danes je bil prav smešen.Najprej sem šla v njegovo sobo in prižgala računalnik.potem mi pa reče,da sem jaz še bolj odvisna(to jaz govorim njemu),kot on naj neham težit.. darja-
Hojla, darja- , tudi jaz sem bila že up pred šesto, pa se nekako nisem upala oglasiti, da si ne bi ostale mislile, da popijem preveč zelenega čaja. Po resnici povedano (napisano, a ne) se mi zdi, da res vpliva omenjeni čaj na nespečnost. A ga še kdo pije P.S. Tudi jaz grizljam jabolko blažkaa
Dobro jutro. Jaz sem pa ravnokar ustala.Pa vidim kako sta vidve zgodnji. Sicer pa jaz lahko kavo, zeleni čaj in vse podobne anti spalne zadeve pijem kadar koli pa bom še vedno lahko spala od 10h pa do 10h. Kar je včasih zelo nerodno, ker me mož noče zbudit (otrok nimava) in potem gre že pol dneva mimo,ko se jaz sestavim. Blažkaa, nikar ne imej mene za zgled. Ne bo dobro. Jaz sem začela 5.10. Vmes sem bila za 3 dni v toplicah kjer se nisem nič držala diete... Vodnega dneva sploh nisem imela.Saj do danes mi je šlo4.5 kg dol. Je pa res da kar veliko tečem, telovadim(orbitrek, proga za tečt, nekaj ročnih uteži, kakšen trebušnjak) v "svojem fitnesu", hodim v hribe. In se mi zdi, da semi drugod pozna. Špeh gre v mišice in telo dobiva drugačno obliko. Se mi pa res ne da telovadit vedno zato sem si pa naredila plan. Do 15.3.moram: X-krat tečt zunaj delat 45min v telovadnici iti na hrib 1 (Lubnik) iti na hrib 2 (Križna gora) vsaj 2h sprehoda To sem si zorganizirala toliko krat da sem aktivna vsaj 5 krat na teden.Meni to pomaga Potem si pa delam križce v razpredelnici. Saj vem, da je morda malo bolno samo pri meni deluje. No dovolj bo za zjutraj Lep dan. Hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti