NEJAS, mislim da je že skrajni čas, da se nehaš smiliti sama sebi. Ali ti je res tako hudo? Ali si mogoče samo jezna, ker se vaga ne premakne (dovolj)? In takrat si v paniki bašeš hrano v usta??? TAKO NE GRE, MISLI POZITIVNO, ZA TVOJE DOBRO GRE!!! Če si lačna, si privošči dopoldne sadje 2x, 3x ali pa tudi 4x, popoldne pa itak tako hitro mine, da komaj ujamemo isti 3- ali 4- urni razmak med kosilom in večerjo. Boš videla, da se ti bo želodček počasi skrčil in potem boš zdržala tudi z manjšimi količinami sadja in ostale hrane. Vidim, da ne piješ kave (ta je meni 3x na dan mašilo in poživilo). Mogoče bi začela z uživanjem zelenega čaja? No, kar nekaj sem ti jih napela, upam, da ne boš zamerila, verjemi, da je dobronamerno.
_pikica_, bravo, našla si svoj način prehranjevanja - po načelih ločevanja. Važno je, da ujamemo pravi ritem, pa naj bo to po 3md, Montiju, ali pa kašnem drugem načinu - povsod je poudarjeno LOČEVANJE HRANE.
Korenzu, jaz močno držim pesti (trenutno samo levo, z desno pa pišem, ha, ha). Me pa bolj podrobno zanima, kako poteka tvoje čiščenje s suhimi slivami in ananasovim sokom. Prosim, če lahko napišeš.
jankica