Vegetarijanska kosila

Ajdova kaša z brstičnim ohrovtom, brokolijem in kislo smetano. Jernej, tudi jaz sem za, da se tale tema postavi med stalne teme, da je ni treba vedno iskati. župca
Ričet, skutno-jabolčna pita. lp Vesna Vesna Milek Recko
Ohrovt s krompirjem, vegetarijanska hrenovka, solata.
Včeraj sem skuhala joto z zeljem in repo, ki jo bomo jedli še kakšen dan ali dva. Mmmm, res je dobra!
Sarmice in slan krompir (sarme so polnjene s semeni in kosmiči). lp Vesna Vesna Milek Recko
včeraj: skutni+ krompirjevi svaljki z drobtinami in pisana jesenska solata(belo in rdeče zelje kitajsko zelje, nariban korenček, koruza..) danes: kitajski rezanci z omako iz cuket, solata, tiramisu jutri: pasulj- BM ps vesna: s kakšnimi semeni polniš sarme in kakšno omako narediš Taja
brokolijeva juha, bučni zavitek, zelena solata Lisa
Pečen krompir z bohinjskim sirom in drobnjakov hren z jajci Pri nas je vseeno kaj je, samo da je krompir zraven veverica
Taja , vse kar ti pade na pamet namešaj, od krušnih drobtin, sojinih, pirinih, pšeničnih kosmičev, nariban krompir, semena, čebule, riža.... dodaj začimbe in vodo, ter naredi ravno prav čvrste sarmice, zavij jih v liste kislega zelja in kuhaj z naribanim kislim zeljem kot sarme iz mletega mesa. lp Vesna Vesna Milek Recko
Danes je bil losos, brokoli in jabolčni štrudelj, včeraj pa smo se študentje odpravili na pico v Al Capone....mnjaaam (čeprav je ne zamenjam za danešnje kosilo:)))! LP Zala

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti