16. apr 2006 17:10
reca se priporočam za recept za golaž iz leče hvala maja
16. apr 2006 17:10
reca se priporočam za recept za golaž iz leče hvala maja
16. apr 2006 21:05
Nasekljaš veliko čebule kot za golaž, jo oveneš in nanj streseš oprano zeleno lečo. Premešaš, dodaš začimbe, soliš in zaliješ z vodo. Kuhaš do mehkega. Zraven postrežeš kruhove cmoke. lp Vesna
25. apr 2006 12:39
Sob.:Testenine s pestom, kitajsko zelje s korenjem v solati, paradižnik z mozarello v solati. Ned.: Jemo zunaj, mož nadevana telečja prsa, jaz zelenjavni krožnik, ki so bili eni pogreti ostanki uvele zelenjave. Prav žalostno... Plus solate. Sladica: jabolčni in sirov zavitek, orehova rezina, vse odlično! Pon.: Dušeno kislo zelje in matevž, za moža še krvavica. Jabolčna čežana. Tor.: Testenine z rukolo, črnimi olivami v pradižnikovi omaki, rdeča pesa v solati. Sladice je spekla od sestrinega fanta mami! Vedno noro dobre!!! Za jutri še nimam ideje... Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 25. apr 2006 14:26:14
25. apr 2006 14:09
HA HA
25. apr 2006 14:25
Si pa natančna pri branju Vrana... Se mi je mudilo, že popravljam...
25. apr 2006 15:44
Porova juha s koruzo,Metuljči ( makarončki) s špargli, radič s korenčkom in mlado čebulo, ajdov štrukelj z oreki.
25. apr 2006 16:22
Lidka, sem mislila, da je to načrtovana šala
25. apr 2006 16:47
Mineštra, koruzni kruh, šmoren. lp Vesna
25. apr 2006 18:28
Včeraj: prežganka z jačjkom, regrat s krompirjem in bučnim oljem, domač kruh (bel in ržen) Danes: paradižnik z rukolo, papriko, tuno, kaprami, mocarelo in balzamičnim kisom, testenine z zelenjavno omako (rdeča paprika, paradižnik, bučka, kapre, tuna, por,...) Lidka, bi mi prosim lahko napisala recept az testenine z rukolo, črnimi olivami in paradižnikom? Ne boš verjela, ampak ravno danes sem pri kosilu rekla, da bi morali enkrat probat še testenine z rukolo :) Tako da res lepo prosim za recept! Hvala! LP Zala
26. apr 2006 11:25
Čemaževa juha, pa še ostanki une sladice; potratne potice in bajader...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zmagovalni bananin kruh

Kakijeva nevesta