Vegetarijanska kosila

Za čičerkine polpete lahko vzameš recept za falafel http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=177&besede Orientalska kumina pa je kumin oziroma laška kumina. Ratajo tudi brez, jaz sem dala kar navadno. Loni Makaroni
danes: rižev narastek in kompot marelica
Danes sva imela za kosilo zdrob in zelenjavno omako. Včeraj testenine in zelenjavno omako, predvčerajšnjim solato s krompirjem. Možnosti je ogromno. :) Sonja
danes: juha z lečo in svežo repo, gobova rižota+zeljnata solata lp bela
hitra fižolova mineštra, puding jasna
Zelenjava po kitajsko s steklenimi rezanci. Pozneje regrat s krompirjem. Koruzni šmorn z bananami.
Loni je napisal/a:
Za čičerkine polpete lahko vzameš recept za falafel http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=177&besede Orientalska kumina pa je kumin oziroma laška kumina. Ratajo tudi brez, jaz sem dala kar navadno. Loni Makaroni [rozica]
HVALA! sara
tole je nekaj stvari, za katere se spomnim, da sem jih kuhala & jedla v zadnjih dveh tednih polnjena paprika z gobami in jajcem, zelena solata šampinjoni na žaru z gorgonzolo, spomladanska solata s kozjim sirom zelenjava po kitajsko, riž, solata s kalčki in sojino omako priloga iz šampinjonov in bučk, pohan camembert, radič v solati špageti s treviškim radičem in gorgonzolo, spomladanska solata osličev file z bučkami, blitva, solata danes bo pa rižota z rakci, pa seveda obvezno tudi solata lp maja
včeraj: solata, potem ajdov šmorn danes: solata, potem kruhov narastek lp bela
lidka je napisal/a:
Zelenjava po kitajsko s steklenimi rezanci. Pozneje regrat s krompirjem. Koruzni šmorn z bananami.
Lidka, zanima me tale koruzni šmorn z bananami. Se mi zdi, da bi bil zanimiv za moje punce. A mi zaupaš recept, prosim? Lep pozdrav! jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti