30. nov 2005 17:12
čez vikend sem si privoščila "malo" kuhanja: sobota: tajska zelenjavna juha (jedel celo brat!!!), soparjeni cmočki iz nekakega kruhovega testa, ful luštno so ratali, vsem so bili všeč
30. nov 2005 17:12
čez vikend sem si privoščila "malo" kuhanja: sobota: tajska zelenjavna juha (jedel celo brat!!!), soparjeni cmočki iz nekakega kruhovega testa, ful luštno so ratali, vsem so bili všeč
30. nov 2005 17:25
Mmm, ste pa dobro jedli!
30. nov 2005 19:20
Tudi meni prosim,zanimajo me tudi ribji polpeti. Hvala Teka
1. dec 2005 9:53
Dobita, ko pridem domov in najdem recepte (je vsak v svoji knjigi:) Da pa lahko pripravita sestavine: - juha je iz pora, mislim, da 2 ali 3 pori in 2 paradižnikov, pa še 1 jajce rabiš, pa začimbe, omake... Juha je fajn, ker jo lahko jejo tudi ljudje na dietah... - ribji polpetki so pa iz pol kile (500g) ribe, pisalo je redfish, torej ne kaka posebno dobra bela, ampak neka navadna riba, naj bo bolj trdna, da se ne spaca takoj... Saj pravim, jaz sem vzela morsko ploščo in se je super obnesla, losos bi bil po moje tudi v redu ali kateri drugi file, ki ni preveč nežen... Pa rabiš še 2 mala čilija, jaz sem dala 1 rdeč feferon, ker so ti, ki jih zdaj lahko pri nas kupiš toliko večji in ker je bil kar zelo pekoč, lahko pa daš one vložene čilije. Pa limetin ali limonin sok - se mi zdi, da ta omili čilije, ker stavr sploh ni bila pekoča! (Pa verjemi, da jaz rečem, da je pekoča, če je vsaj malo pekoča...) Ko pridem domu pa še ostalo;) Veri
1. dec 2005 10:33
krompirjevi njoki, gobova omaka. lp Vesna Vesna Milek Recko
1. dec 2005 11:27
pohan sir + zelenjavna priloga, predjed zelena solata nina
1. dec 2005 19:59
torek: cvetačna juha,paprikaš včeraj: rižota s porom in belušmi, solata danes: tortelini z gorgonzolo lp Taja
2. dec 2005 11:26
Fižolova mineštra+jabolčni zavitek LP berti
2. dec 2005 11:53
Včeraj: cvetačna juha z zeleno lečo rižota z ohrovtom, grahom, sezamom in praženimi sončničnimi semeni lp bela
3. dec 2005 16:19
včeraj:zelenjavna juha,ocvrte sardele, pisana solata danes : špageti z omako iz bučk in melancan, solata jutri: ???? lp TajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda

Pohorska gibanica