Vegetarijanska kosila

makaroni s popečenimi bučkami in koščki paradižnika, mocarelo in baziliko + kumare z jogurtom
bučke v omaki (recept iz baze), pire krompir, zelena solata jasna
- mešani makaroni s paradižnikovo omako - improviziran kiš s koruznim krhkim testom iz ostankov zelenjave s pršutom - danes pa še ne vem, verjetno kar en vokec:) Veri
Jaz pa vem, bo kar pizza, ker moram nekako spravit zelenjavo v promet. Jutri pa testenine s paradižnikovo omako in rdeča pesa v solati. lp Vesna
stročji fižol s paradižnikom, mladi krompir, olimski sir na žaru, solata
včeraj pica Veri
na kak zanimiv način ena sporoča. da je še v enem kosu........................................... rimljanka
zelenjava v voku s tofujem, riž, solata
a veri to? ..... Kaj pa bo pri nas? Danes bo rižota z gobami in zelenjavoin zelena solata; včeraj je blia bučkina kremna juha in sirove ali makove štručke, vse iz baze; prejšne dni so bila med drugim en dan za kosilo samo jajca z sirom (moja lenoba), enkrat ravioli s smetanovo omako in solata z češnjevčki, papriko, čebulo in mocarelo, enkrat testenine- školjke s smetanovo omako in brokolijem in se ne lažem v ponedeljek se mi zdi, pa samo stročji fižol z kislo smetano pa lubenica. Lubenica, ki je vedno spremljevalka v vročih dneh. Veri moram ti pa povedat, da sem v petek in v soboto pekla tvojo sadno torto, super je. katti
Grška solata in česnov kruh. lp Vesna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti