Vegetarijanska kosila
Evo mene!!!
Sem v ZDA ze naredila shopping v grocery store...
Vceraj sem kuhala spagete z paradiznikovo omako z grahom. (sva tok pozno domov prilezla, da ni bilo casa...) Pa cebulni kruh sem pekla... (hudica, so pecice cisto druge, tko da mi tudi pretvornik za temperature ni dosti pomagal. Sem mal prekladala iz enega nivoja pecenja v drugega, pa je slo...)
Moja kolegica pac ne zna kuhat in sta oba cisto navdusena!
Danes kuham rizoto iz spargljev z buckami, (da bomo jedli veliko zelenjave!), kumare v solati. Za sladico pa Ben&Jerry sladoled!!!!!!!!! Ni vredno jit v ZDA, brez da bi se basal s tem sladoledom...
Pa en pozdravcek vsem!!!
lidkaMidva jeva vegi, pa se meso zdraven, buh... sam je treba vse probat...
lidkaRimljanka, sva na drugi strani sveta, kjer kuham vegi, pol pa se zunaj jem meso, ker sem tok firbcna in moram kaj probat. (Doma sva skoraj vselej vegi, moram priznat, da kdaj skuham meso z mojega moza).
In nisem mislila nic slabega s to izjavo, no...
Zakaj vedno takoj nekdo spikne nazaj? Vsaj tukaj, kjer sem trenutno, tega ne poznajo. Sem prav zalostna, po enem tednu ciste srece in pozitivizma, na domaci internetni strani
... No, ja... Better get used to that again...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Bruschette s paradižnikom in kumarami

Dušene školjke s pivom na sredozemski način