Vegetarijanska kosila

Danes:krompirjevi njoki, špinača v omaki in vložena paprika. Za jutri: dušena ajdova kaša, ohrovt v omaki, solata bo pa verjetno stročji fižol. Če bom imela čas (zelo vprašljivo, ker imam bolnega otroka), so v planu še pečena jabolka z orehi. V četrtek planiram fižolovo enolončnico in kakšno sladico s skuto. Mogoče še jabolčno čežano, odvisno kaj mi bo jedel otrok. Čez vikend se pa odjavim od vegetarijanske prehrane, imamo eno veliko praznovanje in mi bo gotovo meso še iz ušes gledalo. Pesnica
koromač s krompirjem, ocvrte srdelice, jagode lp dome
pardon, danes je bila morska pica, jutri (oz. danes:) bo kiš. Veri
Sem že včeraj vprašal, vendar sporočila ne najdem? No, v glavnem, zanima me, kje bi lahko čim bližje Ptuja dobil proso v prahu? Za vse info bom zelo hvaležen Marko .krapar.
Rimljanka, po SSKJ niti nisem udarila mimo hladnokrven -vna -o prid., hladnokrvnejši 1. sposoben ostati miren, preudaren v razburljivih, zlasti nevarnih okoliščinah: hladnokrven voznik / ekspr. to je bil hladnokrven umor storjen premišljeno, neprizadeto 2. zool. pri katerem je toplota krvi odvisna od temperature okolice: hladnokrvni vretenčarji; hladnokrvna žival * vet. hladnokrvni konj konj težje pasme, ki se uporablja za delo hladnokrvno prisl.: hladnokrvno odgovarjati, ravnati smrketa
pire krompir, dušeno korenje, jabolčna pita, sadni sok
Špageti z paradižnikom in olivami. (smo ta teden bolj na hitro, ker moram spraznit hladilnik in vse zaloge sveže hrane, da se mi ne pokvari med dopustom... zdaj gre zares...). lidka
Včeraj je bila špargljeva rižota in šparglji so bili pridelani na lastnem vrtu. Joj sem ponosna. Danes je gobova juha in ajdovi žganci. lp Vesna
Včeraj: pire krompir, pečene bučke, solata iz paradižnika, koruze, mocarele in fete (a lot of chease). Sladica je bila pa pozno popoldanska- pečene hruške v listnatem testu. Danes: file osliča z zelenjavo (paprika in bučke) in kruh katti
Danes pa gobovo- zelenjavna čorba (mlada zelenjava); jutri pa pica z zelenjavo. katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti