Vegetarijanska kosila
To bi pa tudi mene zanimalo!In ali je to kot nek cokolino, ko je pripravljeno?
Lp.
Tarja83
član od 20023690 sporočil
Sob: Pečen krompirček s papriko in paradižnikom. Motovilec v solati z jajcem. Jabolčni žličniki z jagodovo omako.
Ned: Pire krompir, bučke v omaki. (za moža lazanja, mesna). Narastek iz jabolčne čežane in na melu kuhane ajde in polnozrnatega kus-kusa.
Svež kruh čebulni in brez vsega, da otrok lahko maže kaj sladkega gor...
lidka

član od 20023690 sporočil
Fižolova juha s testeninami. Domač kruh, včeraj pečen... ( kaj sladkega se bo našlo v haldilniku, pa piškoti so še na mizi...)
lidka

član od 20044272 sporočil
Danes bojo domači koruzni tacosi z jajci in sirom, pa seveda paradižnikovo salso, zeleno solato, korenjem,... skratka razno zelenjavo za not filat.
Veri
Včeraj kalamari v koruzni moki, krompir v kosih, rdeča pesa
danes-še ni ideje
andreja č.
Danes saketini s štirimi siri, paradižnikova omaka, rdeča pesa
Jutri mozzarella na posteljici iz rukole in paradižnika
andreja č.
Sporočilo je spremenil(a) andreja č. dne 01. feb 2007 13:36:21
član od 20043814 sporočil
Špageti z na maslu prepraženimi drobtinicami, česnom, sirom in peteršoljem, potreseni z nalistanimi mandlji in zelena solata.
lp Vesna
Danes sem naredila domače orchette (ušesca) iz krušne moke (testenine v obliki mini ušeskov) z brokolijem in ostalimi zadevami. Je bilo pa tak dobro, da razmišljam, da bi dala recept kar sem gor:) Za posladek pa je bil borovničev shake.
Veri
član od 20017859 sporočil
Zapečena obložena ciabatta in zelena solata, obloga pa podobna kot za pico, mozzarella, paradižnik, paprika, oljke+začimbe.
Loni Makaroni

Danes bojo ribe, dragi prinesel (včeraj), kako se še nisem odločila.
Veri
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 2915, prikazujem sporočila od 1041 do 1050
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.