Vegetarijanska kosila

danes: zelenjavna enolončnica, polnozrnate štručke včeraj: palačinke iz ajdove moke, jabolčni kompot jutri: kuskus s tuno in pelati, endivija geesix
sreda: lazanja z malancani, radič in sojini kalčki v solati četrtek in petek: polnjena paprika z polnozrnatim rižem in lečo, popečena v pečici,polnozrnata žemlja linolina

ponedeljek: brokoli testenine, radič

torek: ribji file na posteljici iz melancanov in bučk

sreda: ribja juha, palačinke

četrtek: pizza (sir, bučke)

petek: juha, granedirmarš, pesa

lp 

kuharica Mici
geesix
A ni zdaj že popolnoma jasno, da RES hočemo rubriko vegetarijanska kosila Bela Breza
danes: brokoli,cvetača in gobe zmešane s kislo smetano in naribanim sirom,gratinirane v pečici. Zraven pa kos domačega polnozrnatega kruha s semeni in skleda zelene solate. jutri:polnjene paprike z lečo in rižem,zelene solata linolina
Sem nova na forumu in prav tako vegetarijanka, zato mi je ta tema všeč. Jutri bom pripravila zimsko kosilo: korenčkova juha z zdrobom, testenine s čičeriko in rožmarinom in zeleno solato z redkvico (kar ni najbolj zimsko) lp k.

Fižol v omaki in endivja.

banana130
sobota:kislo zelje z rižem(kot segedin) nedelja:kvinoja z zelenjavo,regrat in motovilec v solati,zabeljen s popraženo rdečo čebulo pon.: sirna plošča,domač čebulni kruh torek:špinačna lazanja,regrat sreda:rižota iz polnozrnatega riža,zelene leče z dodatkom 2 žličk hrena iz kozarčka in motovilec danes pa polnozrnate palačinke in domač slivov džem Jutri pa najbrž sadni dan. linolina
Kopica zdravih, tudi veganskih receptov. Mleko ali smetano komot nadomestite s sojino smetano ali sojinim mlekom. EDino jajca bolj težko. :) http://www.ekomagazin.si/Recepti/Recepti/ http://www.ekomagazin.si/Recepti/Naj-Veganski-Recepti/ tinkara2010

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti