A pozna kdo kakšen dober recept za omako z orehi (in pinjolami), ki jo prelijemo čez testenine? Že večkrat sem jedel to poslastico, ampak nikoli nisem uspel zvedeti, kako jo pripravljajo Italijani?
lmiran
A pozna kdo kakšen dober recept za omako z orehi (in pinjolami), ki jo prelijemo čez testenine? Že večkrat sem jedel to poslastico, ampak nikoli nisem uspel zvedeti, kako jo pripravljajo Italijani?
lmiran
8. jul 2005 8:44
Podobno kot pesto z baziliko, namesto bazilke so orehi. Kupila sem že narejeno od "Barille", pa mi ni bila preveč všeč. Lp
8. jul 2005 12:17
Tukaj je en recept <http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?kategorija=om>zamenjaj pinjole z orehi. Sta pa še dva recepta v bazi receptov za pesto. martina
8. jul 2005 17:58
250g orehov, 2 stroka cesna, 50g masla, 300g sladke smetane, sol Cesen olupimo in drobno narezemo. Maslo segrejemo, rahlo preprazimo zmlete orehe in cesen, zalijemo s smetano in prevremo. solimo. Prelijemo preko testenin. LP, R.
9. jul 2005 9:30
Hvala vsem. Danes preizkušam, ;) lmiran
16. jul 2005 17:22
Priporočam recept od Rebecce - enostavno in okusno. lmiranKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pasta iz ingverja in česna
Brownie Muffins