Otrok praznuje rojstni dan

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

tema odprta - 10. maj 2005 14:49 | ogledi: 1.912 | odgovori: 1

Glede na to, da se pojavlja kar nekaj vprašanj, kako razveseliti naše najmlajše, načenjam to temo (upam da je rubrika prava). Moja deklica praznuje 4. rojstni dan. Kakšne ideje glede hrane (vsi vemo kakšni "veliki jedci" so to), tematike, pogrinjkov? torta mora biti seveda Barbie, sem jo že delala, sem prepričana da bo uspela tudi tokrat.

v vrtcu tako ali tako mora biti vsa hrana original zapakirana (beri kupljena), doma pa mi je ljuše da je čim manj serijskega. Kupila sem krep papir in šeleshamer v, pa nimam pravih idej za okraske. Kakršnekoli ideje so dobrodošle; sem pa prepričana, da bodo ideje pomagale še komu.

Hvala in lep pozdrav,

tabina

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

10. maj 2005 15:54

Kaj pa če samo pripraviš kruhke različnih oblik - iz toasta izrežeš kroge, trikotnike, rozete in podobno, enako narediš z rezinami sira, narežeš razne salame (šunko na primer na enake oblike kot kruh in sir)in zelenjavo, potem pa naj otroci sami sestavljajo sendviče. Zraven lahko tekmujejo, kdo bo sestavil bolj zanimivega, bolj pisanega ali smešnega? enemu bo uspel klovn, drugemu miška in tako naprej. Ali pa pripraviš kruhke za hamburgerje, pleskavice spečeš v naprej, potem pa pripraviš še solato in paradižnik, pa naj si jih otroci zložijo skupaj sami, ti pa jih samo daš na pekač in v pečico, da se zapečejo. Ko jih vzameš iz pečice, vsakemu otroku s kečapom na hamburger izpišeš ime. Za začetek pa naj si na plastične kozarce vsak nariše svoj znak, da jih ne bodo menjavali. Za okraševanje prostorov pa nisem najabolj nandarjena,imamo doma arhitekto, pa nam drugim ni treba mislit. Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti