Pašta s pivom in slanino
mimika, glede piva in nosečnosti pa res ni nič narobe. Meni je zdravnik, ginekolog, ob obeh nosečnsotih mirno dejal, da kozarec vina na dan, sploh rdečega (do dva dl, jasno, ne pol litrski) čisto nič ne škodi in da na otroka to ne bo imelo nobenega vpliva. In sem občasno res spila kozarec vina ali popila pivo, pa res nima kaj biti narobe.
Tako da mirno uživaj, če nanese tudi ob pivu. Če je mama zadovoljna, je otrok še bolj. Mamamia
mamamiaPrebrala sem, naj bi se nosečnice izogibale uživanju preveč peteršilja, šentjanževki.
lep dan
emilyNe vem, no, kako je pri hrnai, ampak jaz sem jedla vse po vrsti, sploh pršut, tudi tatarskega, pa vse meso, ribe, tudi rusle, torej surove, pa sushi, pa ne vem kaj vse...No, mogoče smo me, ki smo prvič rodile pred 20 in več leti nepoučene o vseh pasteh, ampak lepo prosim, če bomo pa čez neke normalne okvirje začele sortirat, kaj smemo in kaj ne, potem dajmo mame jest pač samo še sterilizirano hrano v tabletkah in epruvetah. Ne me narobe razaumet, sem za upoštevanje nekih meril, nujno potrebnih, da se vse dobro izteče, sploh ko gre za kakšne težave, ampak kar tako na sploh pa ne tega, pa ne onega....nobeno pretiravanje ni dobro, ne v dobro ne v slabo.
Se mi včasih zdi, da je bolje manj vedeti, imaš manj strahov in se vse lepo izteče.
Saj tudi jaz nisem vina in piva na litre, ampak, kot sem rekla, tui in tam kakšen kakšen kozarček, pa ne, ker brez tega ne bi mogla, ampak ker mi je kozarec vina ali piva bil spremljava dobri hrani.
Mamamia
mamamia
mamamia ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Se resno vpšrašam, pa pogostokrat, kako je človeška vrsta do zdajšnjih časov sploh preživela.............
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Metuljčki s paradižnikovo omako