Lepo prosim, če kdo ppzna recept za napoleonove rezine, če mi ga zaupa. Oziroma če ima ta sladica kakšno drugo ime, ker pod to ga v bazii ne najdem.
Hvala
Temo je spremenil(a) Anomis dne 06. apr 2005 11:16:09
Lepo prosim, če kdo ppzna recept za napoleonove rezine, če mi ga zaupa. Oziroma če ima ta sladica kakšno drugo ime, ker pod to ga v bazii ne najdem.
Hvala
Temo je spremenil(a) Anomis dne 06. apr 2005 11:16:09
6. apr 2005 11:19
V bazi je recept Rezine Napoleon. Poglej je če ta, to kar misliš. http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?prikazi=RS%A9 Lep dan. smrkolina
6. apr 2005 11:50
Super, hvala smrkolina. Res, pod rezine napoleon pa nisem pogledala, mi tud na pamet ni padlo. Bomo poskusili tole - v bistvu morajo otroci nesti v šolo, ker se učijo o Napoleonu. Lep pozdravček, S.
6. apr 2005 15:42
No ,ta je pa dobra ,v čast Napoleonu doma starši pečejo pecivo in otroci nesejo v šolo .............kaj vse si že naše šolstvo ne izmisli ,ne me napačno razumet ,naj se otroci posladkajo ali če malo pomislim ............bom raje tiho. Uživajte v sončnem popoldnevu . MartaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
Bolj enostavno in poceni ne gre