Robi, mogoče bomo s to tabelo lažje našle kraj, kjer bi se srečale in si naredile svetsko čago. pa POP TV lahko povabimo, da naredijo reportažo o nas - ha,ha,ha. Pa fino je videti, od kod smo, kakšne smo, vsaj po merah, ki smo jih dale od sebe.
Ja drage moje, danes sem grešila, čeprav mislim, da to ni tako hud greh. Imam OH dan in za kosilo sem v pavzi med predavanji pojedla nekaj riževih oblatov. Zvečer sem imela v planu sladkarije,ki sem se jih kar veselila, saj jih pri zadnjem OH nisem jedla, ker sem namesto njih raje navalila na prvi regrat. In kaj sem naredila danes ? Spet navali narode na regrat s krompirjem ! Po moje bi umrla, če ga ne bi. Dala bi vse sladkarije za eno skledo tako dobrega regrata z vročim krompirjem. Pa da ga ne bi jedla sedaj, ko se nam tako ponuja !!! Saj ne bo dolgo ! No, tudi jaz sem postala članica kluba grešnikov in grešnic. Pa mi ni niti malo žal. Jutri imam sadni dan, v soboto pa bom pila vodo, ker sem si tako prestavila en dan, da bom v nedeljo lahko malo počelebrknila velikonočnega meseka. Zajtrka ne bom jedla, bom pa popoldan, ko bomo vsi pri starših in polni mizi. Bom pa jedla le meso, ne jajc in ne sira. Pa kakšen kruhek zraven. Pa hren z jabolki. Moti me le to, da bom vodo pila sama, ker ostale jo imate kasneje. Ampak tako sem se odločila. Pa saj bom vso soboto dosti delala, tudi pasla se bom, tako, da ne bo dosti časa razmišljati o lakoti. Encijan, tisti tvoj predlog glede zajtrka je zelo mikaven. Bom razmislila, samo glede na to, da mi do konca ostaja še dober teden, bom poizkusila zdržati.
Danes sem dobila knjigo o nadaljevanju diete. Pregledala sem jo in v njej so spet jedilniki napisani po dnevih, vendar ne v takem zaporedju, kot v prvem delu
Dnevi v tednu si sledijo B,Š,Š,B,OH, sadni dan. So pa jedilniki pisani za vsak dan in sicer zajtrk, malica, kosilo, večerja. Za večerjo ni potrebno več jesti tisto, kar smo jedli za kosilo. Za malico so v glavnem sokovi ( sadni ali zelenjavni, včasih razredčeni z mineralno vodo). Všeč mi je, ker so v njej še nove jedi, tako, da je izbira sedaj pa že kar velika.
Vem, da se vrstnega reda ne bom držala, bom pa ločevala in potrudila se bom 1x tedensko imeti sadni dan. Glede vodnega dne pa se bom odločala glede na kg in počutje.
To je to, rožice moje.
Jutri grem še na eno polnjenje glave z nekimi zoprnimi stvarmi ali kar se mora, ne sme biti težko. Vse za ljubi kruhek, a ne .
Lep večer vam želim, mirno spanje in lepe sanje !
marjanca45