Pa smo res neverjetni, kako šibamo. Skoraj sem prepričanaa, da se bomo nekje dobili.
Ivonja, imam prirojeno napako hrustanca, ki je močno premehek in ko sem toliko tekala, je bilo še slabše. Če je koleno v redu, nima kaj biti. Je pa boljše tekati po mehkejši podlagi ( npr. trava, zemlja), ker ti kolena in hrbtenico manj nabija. Tudi pri mojih težavah s hrbtenico lahko hodim le po mehki podlagi in se pozna če npr. nekaj časa hodim po asfaltu, se hrbet tako razboli, da se komaj premikam.
Kokos, pridi k nam v Konjice. Regrata je vse polno. Zadnjič sem ga nabirala v enem opuščenem vinogradu, sedaj pa je že na travnikih in pravkar so me razveselili vremenoslovci, ko so povedali, da v soboto ne bo dežja, kar pomeni, da bom lahko odšla na pašo. Bi ti ga kar po pošti poslala.
Zajčica, tudi mojih jošk že kar nekaj časa ni nikjer. Imela sem košarico C, na katero sem bila tako presneto ponosna, sedaj pa je napol prazna.
Francka, ti si res carica, kako si fantastično opisala tvoje joškovje oz. kar je od njega ostalo. Moje so pa tako male, da še bingljati počasi ne bo imelo kaj. Samo Francka, od kod jih pobiraš ? Pa ti mi res delaš smejalne gube - kot da že drugih ne bi imela dovolj. Ampak kako paše smeh, veš. Mislim, da se v teh trapastih, hitrih časi prav gotovo smejimo premalo !!!!!!!!!!
Lisička, saj nisi sama, Jaz jih imam 45, tako, da sva zelo blizu. Shodila sem, ko si prišla na svet - ha,ha.
Pa kje so še drugi moški ? Je pa res neverjetno, kako hitro hujšajo oni, pa tako težko se odločijo. Res občudujem tiste, ki vztrajajo !
Saj nisem poredna, ampak danes sem se tako najedla regrata, da me bo razneslo. Sploh nisem mogla nehati. Po kosllu sem potem šla 5 km peš, ampak zvečer me je čakala še ena doza plemenite trave. vendar nisem mogla pojesti vse.
Pomagajte mi nekaj razjasniti - jutri imam OH in bom ves dan visela na enih predavanjih. Kupila sem riževe oblate, saj na njih piše 85% OH, na forumu pa sem nekje prebrala, da spada to med Š. Res je, da je to riž, vendar je tudi koruza v Š, polenta pa v OH. Kaj si jih lahko jutri privoščim ali ne ?
To bo zaenkrat. Nestrpno čakam odgovor, da si pripravim culico za jutri.
marjanca45