HOJLA!
Kot kaže, bo danes slab dan. Že pri kosilu je bila VELIKA KRIZA.
Našim sem naredila špagete z rakci in smetano. To je tako tako zelo zelo odličao, da sem komaj skuhala brez da bi kaj romalo v usta.
Sebi pa rižot z radičem. Roko na srce. Jaz kaj tako OGABNEGA še nisem jedla v življenju. Saj videz me ne moti, ker nikoli ne gledam na izgled hrane. Ampak ta grenak okus. FUJ FUJ FUJ.
Potem pa sem jedla solato s fižolom, pa seveda 6 rakcev in 3 špagete. In sedaj, ko sem se pregrešila sem zelo zelo zelo slabe volje.
Pa še za večerjo ne vem kaj bom jedla. Rižota sigurno ne. Saj sem ga že za kosilo samo 2 žlici. BLJEK.
Kaj naj zdaj naredim. Pa tako sem lačna.
Verjetno bom popoldne kr mal sadja pa bo. Za večerjo pa spet mal solatke.
Nastja1 - pridruži se nam. Boš videla kako je z nami fino. Ko ti zmanka motivacije sam uletiš, kaj potarnaš (tukaj lahko, pa še potolažit te ima kdo), pa svoje veselje ob izgubi kg-jev boš delila z nami.
Daj začni v ponedeljek. Itak pa lahko ješ tako zelo zelo dobro hrano. Če kuhaš kosila, to ni problem. Skuhaš normalno, sama pa poješ kar tisti dan lahko.
Meni se zdi ful kul.
No ja včasih mal pogrešim. Pa nisem edina. Ampak taki smo. Kljub malim napakam pa nam bo sigurno uspelo.
Čakam, da se pridružiš.
Zdej grem pa delat.
Vas pridem pogledat potem po 11 uri zvečer, ko pridem domov.
Lep dan želim!

Malinini razpokančki