Ojla manekenke,
vikend je bil zares ubijalski. V soboto je še šlo (OH), v nedeljo pa klub namakanju v toplicah ni blo za zdržat. Hahaha, predlagam, da se sadni dan v kombinaciji z nedeljo uradno prepove v 3MD

Jaz sem si danes hotela dat kar vodni dan - malo kazensko, malo pa zato, ker imam jutri spet službeno kosilo, ki ga težko uskladim s svojim Š dnevom, z B bi šlo pa precej lažje in s precej manj slabe vesti. No dopoldne so nam povedal, da je prestavljeno, men so se pa zgleda od same vode možgani skisal in nisem dojela, da ni treba, da sem cel dan na vodi

in sem držala do 17h. Doma mi pa užge, da imam pravzaprav B dan, in sem se najdela meska in solate, zvečer pa se jajčka, juhuhu

Nana007 - nikar ne obupaj, vsi smo ljudje. Mislim, da ga ni na tem forumu, ki bi se vseh 90 dni 100% držal pravil. Lepo vztrajaj, pridno ločuj, če te pa kdaj zanese, nič hudega, le naprej se drži diete in zagotovo bo šlo dol. Jaz včasih nisem mogla pred televizijo brez kokic ali čipsa, sendviča ali vsaj bombonov. Danes se mi pa zdi, kot da jih ze celo večnost nisem, v resnici sem pa malo čez polovico 3MD. Najboljše pri tem je, da jih ne pogrešam več (ok mogoče sendviče). Če sem lačna, najprej pijem, ali pa kak kos sadja/zelenjave. Meni ful pomaga, da imam vodo ali pa čaj skoz pred sabo in da se skoz "nacejam" in kljub prekrškom je šlo 6 kg dol. Ne obupaj Nana!
miranda05