Vorwerk sesalci

Alekss  

član od: 27.10.2003

sporočila: 12

tema odprta - 12. feb 2005 9:45 | ogledi: 23.406 | odgovori: 22

Opazila sem temo "Termomix" in meje vzpodbudilo da se nekaj napisem - beri se potozim, zacnem debati, skritiziram - ker pa pod Termomix ne pase, zacenjam na novo. Vem da tema ne pase pod Recepti... Ali tudi vas oblegajo prodajalci Vorwerk sesalcev? Pred 14, 15 leti je moja mama kupila Vorwerk globinski sesalec, ki se vedno costo OK deluje. Je sicer ekstremno sibak na lesenih in keramicnih povrsinah, tapisom, ki ga je v nasem stanovanju kar nekaj, pa perfektno in brez truda dobro ocisti. Zdaj pa so v zadnje pol leta ze petkrat ali sestkrat zvonili na mojih vratih prodajalci Vorwerka, ces da vedo, da smo kupili pred leti ta sesalec in da nam ga a) brezplacno servisirajo b) naredijo demonstracijo sesanja z novim c) zamenjajo starega za novega z doplacilom (astronomsko visokim - kopim enega in pol dragega Boschevega globinca) d) kontrolirajo starega ce se dela brezhibno in podobno. Ko so prisli v tretje sem jim vljudno zatezila, da nas sesalec se dela OK in da novega Vorwerka ne mislim kupiti in ce bom kupila nov sesalec to ne bo VW, ma so vseeno se trikrat prisli. Forum... kaj si mislite o teh butastih prodajnih metodah - da ti pridejo petkrat ponudit isto rec. Ce so ze tako organizirani, da vedo, da si pred 15 leti nekaj kupil, pa naj si se zabelezijo, da si oktobra njihovemu prodajalcu rekel, NE HVALA, RES NE RABIM.

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

12. feb 2005 10:19

No, moja mama je to njihovo ponudbo izkoristila. S popustom je kupila (sicer priznam - kar dragega novega Worwerk sesalca), starega pa so ji poservisirali in poštimali (brezplačno), tako da ga je dala meni. In očitno tole njihovo servisiranje ima svoj učinek, ker prej že nekoliko brez sape,več kot 15 let star sesalec sedaj spet čisti s staro vnemo in se odlično obnese na VSAKI površini. Da so razni prodajalci pogosto visljivi, se pa vsekakor strinjam. Zadnje spremembe v slovenski zakonodaji pa nam kupcem delajo še dodatno škodo. Če te namreč prej po zakonu niso smeli kontaktirati, razen če si jih ti zaprosil za to in jim dal svoje podatke (čeravno so razne založbe in zavarovalnice vseeno telefonsko nadlegovale skoraj vsakega s telefonom), te lahko zdaj mirno bombardirajo. Vzamejo recimo imenik v roke, poiščejo tvoj naslov in telefonsko številko in ti telefonarijo, pošiljajo ponudbe po pošti ali pa celo zvonijo na vratih. Hvala našim zakonodajalcem! Kar se pa Worwerkove ponudbe tiče, ponavljam, so sicer zelo "vztrajni", ampak tudi sesalec je res vreden svojega. In tudi tisto ponudbo za brezplačno servisiranje se splača izkoristiti. Po 20 letih namreč tudi najboljša mašina mogoče že peša od veliko dela. Lep dan vsem! Tjas

Szdenka  

član od: 22.10.2003

sporočila: 220

12. feb 2005 10:21

Imam pododbno izkušnjo. Težijo res kot da smo občinski... Ko so po nevem koliko klicih le prišli demonstrirati nov VW in ko se je gospod cel popoldne mučil z demonstracijo, kljub temu, da sem prej povedala, da trenutno ne bom kupila novega je žalosten odšel. Povedala pa sem tudi to, da ko se bom odločila za nov sesalec, bo TA SPET, NE GLEDE NA CENO VORWERK. Ne mislim delati reklame, vendar to je to. Če je dober oz. najboljši je pač najboljši. Moje zdravje pa tudi nekaj stane, ko pa delam pa tako ni nikogar, da bi mi kaj pomagal. Ženske mislite tudi malo na sebe, pa lep čistilni dan...... Zdenka

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

13. feb 2005 16:23

Bom pa še jaz malce izkoristila to temo. Imam VW že kar dolgo, zelo sem zadovoljna z njim, v vseh teh letih pa se mi je le enkrat zgodilo, da je prišel še en prodajalec VW na vrata (hvala bogu - upam pa, da sedaj, ko se takole hvalim, ne bodo kar "navalili"!) Moj problem - kje nabavite vrečke? Vem, da se dobijo tudi v prosti prodaji, pa ne vem, kje. Na pomoč, prosim! Do sedaj sem jih vedno "na zalogo" nabavljala na obrtnem sejmu v Celju, pa bi bilo le fino, če bi vedela, kje jih lahko kadarkoli kupim! Hvala in LP P.S. za Alekss: tudi na lesenih in keramičnih tleh se meni fino obnese, seveda z drugo krtačo! cervus

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

13. feb 2005 20:22

Tudi jaz imam podobno izkušnjo izpred treh let - menjava staro za novo, s tem, da star sesalec obdržiš. Tudi v drugo sem dokupila dodatke za čiščenje keramike in sem z novim sesalcem zelo zadovoljna. Vrečke kupim pri Parnad Vorwerk na Viču v Ljubljani. Elaphus, pokliči jih, če nisi iz LJ, mogoče ti jih lahko pošljejo po pošti ali pa ti pošljejo svojega zastopnika.

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

13. feb 2005 22:13

elaphus in ostale.... Vrečke lahko naročite kar preko interneta in vam jih pošljejo na dom! Tule imate link: http://www.parnad.si/P31.asp lahko jih pa tudi pokličete na brezplačno telefonsko številko in vam jih prav tako pošljejo na dom (080 10 33). To bo po mojem najboljša varianta za vse tiste, ki niste iz Ljubljane. Za en paket vrečk za sesalec pač nima smisla hodit v prestolnico. Sicer pa boste na tej isti spletni strani našle tudi naslove vseh prodajaln po Sloveniji, kjer prodajajo Vorwerkov potrošni material. Upam, da sem vam bila v pomoč. Lp vsem, Tjas

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

14. feb 2005 12:35

NadaM, Tjas, hvala! LP cervus

mateja_vran  

član od: 29.1.2005

sporočila: 3

15. feb 2005 8:53

POZDRAVČEK;TUDI JAZ SEM ZAMENJALA STAREGA ZA NOVEGA IN GA NE DAM ZA NIČ NA SVETU. TISTI KI GA NE PROBA NE MORE VEDET. ODLIČEN JE.

Drejči  

član od: 28.11.2002

sporočila: 68

15. feb 2005 11:09

Pred nekaj meseci sem svoj stari VW zamenjala za novega. Starega so mi očistili, je kot nov. Novi je pa sploh krasen. Tudi jaz ga ne dam za nič na svetu.

Venturini  

član od: 29.1.2002

sporočila: 1721

5. jul 2005 15:26

Tole je pa že rekama, ali ne?!? Kaj menite? Lp Saša Mir in dobro!

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

5. jul 2005 15:30

Menim da je. Ni je več... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti