Kje kupovati "ugodno"

Ker radi dobro kuhamo in še raje dobro jemo, bi mogoče lahko odprli novo temo, kje se da kaj poceni kupiti, kje so kakšne akcije ipd. Hodimo po različnih trgovinah in vsaka odkrije kaj novega"! Zaupajmo si novosti! Galja

V trgovini pekarna vrhnika imajo jedilno čokolado po 900 sit za kg, je pa najmanjše pakiranje 2,5 kg. Enaka cena je za kg luskic iz bele in temne čokolade. jade
V Intersparu akcija "kruhomatov" po ceni 9.980,00 sit CLATRONIC BBA 2605!
Pri Mladinski knjigi v Evroparku v Mariboru sem danes kupila dobro kuharsko knjigo z naslovom Ta dobra zdrava hrana (več avtorjev), cena je 2000 SIT. riba-ribica
V Rutarju imajo aparat za peko vafljev, cena 2900 SIT. stana
V Intersparu akcija kruhomatov po ceni 9.980,00 sit - Perfect! LP! Galja
Poznate tale Perfect? Je dober? Za koliko kruha? Ga ima kdo doma? Hvala, Galja! LP, Stanka
Stanka, poglej na spodnji forum, na okoli 75 straneh bo gotovo kaj uporabnega. http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=710 Jaz sicer pečem kruh po klasični poti. rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti