novosti na kulslo - nove voščilnice

Zato ni nič narobe, da je slika malo večja. Če pošljete premajhno lahko manjka informacij. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej, tudi tebi hvala za odgovor. Ti pa Bojan sta prav res fejst fanta. Ali bi bila moja prijatelja? Ops, pardon, zgrešila sem temo lp Anamarija
saj sva ;-) Bojan
Anamarija
A moja tudi? Pa naučiti se še moram kaj v povezavi z računalnikom in fotoaparatom, pa z linki... joj, koliko novega se dogaja... Nekaj pa ža vem, hehe smeškote, ko so tako zlati... Kyara
Bojan in Jernej prosim na pomoč!!!! Odkar imate ta nov program za slike jih jaz ne morem več pošiljat . ZAKAJ????? ursa40
Zdaj bi moralo spet delati. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Hvala Jernej za pomoč in ažurnost. Lep pozdrav pa še veliko delavnih uspehov. ursa40
Hm, saj slika ni prišla Ne vem kaj je narobe, bom se potrudil čim prej popraviti. Kateri brskalnik si uporabljala? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Menda bo zdaj delalo, glave pa ne dam več. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti