Plastične škatle za pecivo

[cititat=--Pitončica--]

Ne žal tam nimajo in ne delajo, sem redna stranka pri njih :) tako da sem se tam prvo pozanimala :)

majo samo srčke in neke kitare po naročilu za olimje.

sem poslala e-mail v proembo, tam naj bi imeli, vendar imajo "noro dobro spletno stan" :)

tako da niti ni razvidno kaj prodajajo, razem opisa namreč ni ničesar :)

Pitončica[/citat] ja pro emba jih ima, samo oni prodajajo samo za veletrgovce oz privatnike. Če pa greš tja in lepo prosiš (malo je tisti fant kompliciral a sva se na koncu vse zmenila), jih dobiš. Vsaj jaz sem lani tako naredila. Plačilo je z gotovino. Odprto so imeli do 15. ure. V škatlo smrekica gre tam okrog 750 g piškotov. še slikica smrečice [ http://www.mojalbum.com/tajda Sporočilo je spremenil(a) darjuška dne 29.nov 2010 15:46
Da ne odpiram nove tem, bom vprašala kar tukaj. Za praznike bi podarila mešanice zeliščnih čajev, pa bi jih rada podarila v papirnatih vrečkah, za okoli 10 dag čajne mešanice. Mogoče kdo ve kje si jih da kupiti. tadeja 13
V Proembi sem parkrat že vzela škatle, tudi te smrečice dve leti nazaj, pa ni nikoli noben kompliciral, so bili zelo prijazni. Mogoče zato ker sem blond *Alisha*

Smrekice so v Proembi, kot pravijo punce, ne v plastiki Sevšek :))

Nikoli ne komplicirajo...tudi pošljejo na dom, mislim da so GociP poslali.

katka http://www.mojalbum.com/katka-lopatka/ham-ham2
Danes sem klicala plastiko Borko. Gospod za pošiljanje škatel zaračuna 10 eur za poštnino? V Proembi pa pošiljajo samo velike količine, nad 30 kom. Je pa gospa povedala, da se takšne škatle dobijo v ta velikih centrih najbolšega soseda. Bom šla tja pogledat.. Malinka

Nekaj vrst škatl se dobi, recimo, tudi v trgovini Kmetijnsko-gozdarske zadruge v Litiji.

rimljanka

ojla punce,tudi jaz bi rabila take škatle v obliki smreke-kolikšna je cena ?

anibas
Tudi jaz imam slabo izkušnjo z 'Sevšek Stojko s.p.'. V naprej sem klicala, če imajo odprto; ko sem prišla tja, nisem sprva našla hiše, zato sem spet poklicala, in gospod je povedal barvo fasade. 2 minute zatem sem bila tam, zvonila (ograja je bila namreč zaprta) in zopet poklicala isto številko, a je tačas telefon izklopil! Po dveh poskusih klicanja sem odšla. Inkaponka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti