Zanima me, kje bi lahko dobila sirup sladkorne pese ali pa vsaj samo sladkorno peso? Na tržnici je nisem zasledila - mogoče nisem bila pravi čas - ali jo kdaj imajo?
hvala
Veri
Zanima me, kje bi lahko dobila sirup sladkorne pese ali pa vsaj samo sladkorno peso? Na tržnici je nisem zasledila - mogoče nisem bila pravi čas - ali jo kdaj imajo?
hvala
Veri
Pozdravljeni!
V receptu za neke piškote piše, da potrebujem sirup sladkorne pese. Ker se tega nikjer ne dobi, me zanima s čim lahko zamenjam ta sirup v piškotih? Predvidevam, da mora biti nekaj tekočega in sladkega?
Če ima mogoče kdo kakšno podobno izkušnjo ali idejo, bi lepo prosila, da mi pomaga :)!
Hvala!
KlarkaDobi se v DM. Še bolj zagotovo pa na severu.
lp
cervus
V DM-u. (Rübensirup ali Zuckerrübensirup, nekaj takega mora gor pisati) - v steklenem kozarčku (verjetno je od Alnature, ampak sedaj takole iz glave nisem čisto sigurna)
Dobi pa se tudi v npr. Kalčku, jaz sem ga kupila od Demetra v orančnem plastičnem lončku. Verjetno se dobi še v drugih trgovinah. Pogledati je potrebno tam, kjer imajo ekološka 'sladila' kot npr. melaso, agavin sirup...
Lahko zamenjaš tudi z medom.
trac
.. oranžnem ...
tracKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla po kitajsko

Najboljši limonini razpokančki