Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
| strippy je napisal/a: | ||||
Potemtakem, naj bi bil tisti za kuhanje pa stalno umazan, dokler ga lepega dne nebi več našel? Pod umazanijo, namreč? strippy |
rdkapica, Strippy, za kavico imam itak avtomat za capuccino, štedilnik je prišel pa s hišo in je ueber fensi in predrag, da bi ga menjala kar tako.
Čeprav imam res veliko kuhinjo (v bistvu je srce cele hiše - če lahko tako rečem), kam pa naj dam ta drug štedilnik, da ga gostje ne bodo videli? V pralnico. Tle ne vidim nobene logike ![]()
Vem pa za nekoga, ki ima 2 kuhinji, eno za gledat in eno operativno. To pa meji na blaznost!
Pa ena tistih sem, ki nima ničesar v kuhinji za gledat ali pa za uporabo samo takrat, ko imam goste.
Moja mačeha ,ko je še imela štedilnik za plin,je imela dve rešetki za na gorilnike.Eno za kuhanje ,drugo za gledanje.Se je super obneslo,vsi so ji zavidali na čistoči![]()
lp goga
| gogad je napisal/a: |
Moja mačeha ,ko je še imela štedilnik za plin,je imela dve rešetki za na gorilnike.Eno za kuhanje ,drugo za gledanje.Se je super obneslo,vsi so ji zavidali na čistoči
lp goga |
Ja, ja, tudi jaz sem pred leti imela tako, in potem sem enkrat hitela in dala ta čisto in![]()
![]()
Jaz pa sem se zdaj odločila, da bom kupila 6 plinov in dve elektrike, kaj mislite da bom dobila tak štedilnik?
AnamarijaČe prav premislim, ima moja mama tudi 2 kuhinji!!! Pa meni oponašajo veliko, hmmm.
Proxy, to, da so imeli ljudje stvari za gledat in/ali samo za goste, se je dogajalo tudi pri nas. Potem smo ob posebno nobel priložnostih imeli ta boljši bištek in krožnike, pa brisače, pa jada, jada, jada.
Mojim še danes, po skoraj 30-ih letih ne gre v glavo, da če se bo kak lep (karkoli že to pomeni) kozarec ali krožnik razbil, se bo pač razbil. Tako razen poročnega kompleta, ki sva ga dobila, nisem hotela kupiti nobenega več.
Muči me pa ideja, zakaj tako malo razbijemo v primerjavi, koliko se je razbilo pri nas, ko sem bila še otrok. Mogoče imajo pomivalni stroji kaj s tem.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Moj domači kruh