Kruhove kroglice
Imam steklokeramiko,če bi bila možnost ,takoj zamenjam za indukcijo.Hčerka jo ima in ko pride domov stalno jamra da je šporget prepočasen.Res pa je ,da je treba imeti posebno posodo.
No,no,cellnet,ustavi konje...![]()
![]()
| cellnet je napisal/a: |
| @gogad, matej12xx je objavil 4 sporočila in če me spomin ne vara je v vseh reklamiral isto firmo z istimi besedami. ni malo čudno? indukcija je super ampak ni ga čez dober plinski štedilnik! ;)cellnet |
To se pa strinjam ( jaz bumbar vržem dober plinski štedilnik ).
ežojursa40,
jaz sem prej imel 4x plin+2x elektrika+ plinska pečica. Sedaj imam steklokeramiko + posebej indukcijski kuhalnik. Na tem novem štedilniku je edino pečica zakon, priznam, da boljša kot plinske. steklokeramika je zelo v redu za dušenje ( kakšen golaž in sploh goveje ) ker se da moč nastavit zelo nizko, in se res nič ne prime, drugače za kuhanje bi še kar prisegel na plin ( da kuhanje kave niti ne omenjam ).
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kruhove kroglice

Tortelini z bučkami in slanino