Čarobna zelena torta
| zzak1977 je napisal/a: |
| Jaz sem za 2x plin, 2x steklokeramika in žar (moja osebna želja, če pa ne pa še 2x plin), vse elementi po 30cm, vmes pustiš nekaj cm lufta za bolj gosposko ravnanje s posodami. Indukcija ne poznam ker imam vso tako posodo da mi ne pride v poštev. Steklokeramika je še vedno počasnejša, ampak dobri modeli niti ne veliko ob dobri posodi. Indukcija pa je hitrejša. Predvsem pa ne šparat na teh zadevah. Kako drugače bi jo pa ti vgradila? Dobiš tudi namizne, vendar so male in verjetno slabši modeli. Ploščo uporabljam vsak dan večkrat, 4 leta, in je praktično nepoškodovana, nekaj malega sledi je že, nič drastičnega. Razen ene luknjice ko mi je padlo nekaj gor. Obvezno redno čiščenje z lopatko! zzak1977 Sporočilo je spremenil(a) zzak1977 dne 22.okt 2009 11:30 |
Torej ,če hočeš hitro vzemi indukcijo.Jaz jo imam okol tri tedne in ne smem od štedilnika,če nekaj dam vreti.Pa glej da bo booster,ta je še hitrejša.Žal jo imam samo na eni plati.Se pa dobi tudi stoječi štedilnik in je malo cenejši,kot plošča in pečica.Plina nimam že 15 let in nikoli več ga ne bi imela,mi grozno smrdi....
Posodo sem res vso zamenjala,kupila posodo BIVA ,ki sploh ni draga in se dobro obnese.
lp gogap.s. da je prostostoječi indukcijski štedilnik cenejši kot plošča??? Kar sem gledala je bilo vse duplo dražje, grem takoj preverit po internetnih trgovinah, hvala!
Nisem rekla da je prostotoječi cenejši kot plošča,ampak cenejši kot komplet ,plošča in pečica....pa ne gledat samo po internetu,ampak reklame ,ki jih dobiš na dom,se marsikaj najde.Jaz sem ga kupila v Harvey...za 800 eurov....
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čarobna zelena torta

Domača vroča čokolada s smetano