Varilnik folije

Zdravo! Zdajle je čas vlaganja, pa me zanima, ali kdo ve, ali se pri nas da dobiti varilnik volije, ki zrak tudi izsesa ( folija naj bi se popolnoma oprijela živil)? No, kam v Italijo ali Avstrijo bi se tudi še zapeljala po njega, če bi vedela naslov.

Hvala!

ZIMA

Jaz imam dva-enega popolnoma nerabljenega prodam-(znamke ne vem-lahko pogledam doma) -ugodno. Pišite mi na mail: lamakra@email.si
Mislim, da sprašuješ po vaxiju. Prodajajo ga samo zakoniti zastopniki Zeppterja. lp Vesna Vesna Milek Recko
Dobi se ga v vsaki trgovini z malimi gospodinjskimi aparati oz. belo tehniko. Suzana
Mene pa zanima, če restako dobro izsesa zrak, kot je narisano na škatli in če vari vse vrste gospodinjskih vreč za vlaganje. Valenija
To ni vaxy od Zepterja, ampak varilnik folije, ki ga običajno uporabljamo za pakiranje živil za zamrzovalnik. Pred leti sem imela navadnega, potem takega, ki zrak izsesava, pa nisem bila preveč zadovoljna z njim, tako, da že leta pakiram "na roke" z vezicami. Mogoče so novejši boljši, meni je po izsesavanju vrečka kmalu popustila.
Imam varilnik folije ,ki izsesa zrak -GORENJEV -SEM IZREDNO ZADOVOLJNA Z NJIM -na drugačni način ne bi niti več pakirala hranil za v skrinjo . lp Marta
Zeppterjev vaxy dobiš tudi v Merkatorju v Šiški, cena pa je kar visoka.
http://www.status.si/vakuumski_program/vakuumski_a Tale vakumski strojček se mi zdi da prekaša tut vaksija po izkušnjah znancev, tudi sam ga imam, za vakumiranje vseh vrst zelenjave, fižola, klobas in drugih suhomesnatih proizvodov, zelo dobra stvar in vredna tega denarja nedvomno! klikni na zgornji link Boris1
Vakuumski se dobijo v Merkurju. Moja starša sta ga kupila za 25 tisočakov in za potrebe gospodinjstva, je zadosti. Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti