Ročica, ja tele naše odvisnosti so en hud problem, počasi jih je treba porovnat. No jaz sem pred leti najprej nehjala jesti pa sem oklestila svoje telo iz 95 na 70 kg, potem sem pa nehala kaditi in sem ga nazaj počasi popravljala- pet let... in sedaj sem spet na 85... ŠIT. Se mi pa zdi lažje, ker sem se nekako naučila sama sebe kontrolirat, kot si govoriš ne smem vzeti cigaree, tudi če drugi kadijo, isto je s hrano.
Ta vikend je bil hud, v petek prijateljičin sin rd, na mizi pa biftek in narezek, jaz pa na vodi... nekako je šlo, pustimo koliko sline sem pojedla.
Ampak včeraj smo bili šli pa v restavracijo jest in si je moja hči omislila govejo juho, pa telečjo pečenko in krompirjeve cmoke, potem sem ji pa morala rezati, jaz pa na sadnem dnevu, sem si naročila solato, še dobro da me niso sline izdale ko en pes sem sedela zraven in požirala dol. Pečenka je pa razpadala in dišala----no sem zdržala.
Ne smem preveč, da naute šle jest, še ne smemo, je treba še mal počakat, še uro in pol.
Vidim strupek, da sva v istem sistemu... jaz imam danes zeljnato solato in lososa, pa ti??
Veselo vam sporočam, da sem zdržala prve štiri dni diete in da nisem nikoli grešila in da sem presrečna, ker imam dve kili manj in ker mi to še ni uspelo v zadnjem letu razen če nisem jedla NIČ.
Lahko jem, ne trpim (razen na zabavah) in telovadim, vsak dan hodim najmanj eno uro plus orbitrek- to delam tako že celo leto- pa kile niso šle nikamor.
Lep dan
mici_33