Punce dober dan!
Spet se vam oglasam.Da ne boste mislile-berem vas vsak dan in kapo dol-res ste pridne. Ampak danes imam razlog, da vam pisem. Uf, da ne recem, kako me je razkurilo, ko sem zdele cist slucajno na radiu Orion poslusala neko Melito Roj, se mi zdi iz zalozbe Rotis, ki je predstavljala knjigo Z ogljikovimi hidrati ste lahko zasvojeni(sori, ce ni pravi naslov, ker me niti ne zanima, tako me je razkurla), sta jo pa napisala zakonca Heler. Sej to najbrz vse poznate, mogoce ima katera tud kaksno pozitivno izkusnjo s to knjigo, ampak men je stopila na zulj, ko je tako potunkala vse ostale diete, kao ne verjet prijateljicam in kar pise o dietah v reviji. S svojim vzvisenim nakladanjem ji je najbrz uspelo totalno zbit samozavest vsem , ki so na dobri poti da shujsajo tud brez te knjige in njenega napkladanja in laganja. Ker po njeno je vsaka druga dieta neuncikovita, izguba casa in denarja. Sej ne morem verjet, kaj dovolijo, da ljudje razlagajo po radiu. Skoda, da niso imeli istocasno se kaksnega odprtega telefona. Ja, si mislim ,da najbrz z razlogom. Ker bi jaz sigurno poklicala in bi ji direkt rekla, kako je ni sram, da upa tako zavajat poslusalce. Pa se vprasala bi jo, kaj vse je do sedaj ona probala, da upa tako govort o teh stvareh. S cistjo vestjo bi ji povedala se marsikaj, ker sem dala vse to skoz in vem kaj pomeni hujsat. Pomoje bi me kr skenslal iz programa...
Tko punce, zdej mi je lazje. Mene take stvari res ne dajo, da bi bila tiho.Mogla sem vam povedat, me pa zanima, ce je se kaksna to poslusala, pa kaj si ve mislite o tem? Po moje, da vsaka dieta, ki jo morjo po veckrat na mesec oglasevat na radiu nima ne vem kaksnega ucinka.
Dobra roba pac nikol ne rab reklame...
Pozdravcek vsem, Petra
petra1