mene zanima za koliko časazamrznete šparglje? Še nikoli jih nisem pa bi probala. Hvala in lep pozdrav
Zamrzovanje špargljev
25. apr 2019 8:31
Jaz sem jih včeraj! Za koliko časa pa ne vem. V roku nekaj mesecev jih bom porabila. Sem dala pa v skrinjo kar surove, narezane na kolobarčke. Kot dodatek rižu, v kakšno zelenjavno juho.
25. apr 2019 9:30
Jaz sem jih že zamrzovala in sicer neblanširane in cele. Pred tem sem jih le očistila. Ponavadi so bili nekaj mesecev v zamrzovalniku. Uporabila sem jih v nadevu svinjske ribice, v rižoti, juhi.
26. apr 2019 10:13
Hvala.Če jih narežem na majhne kolobarčke in zamrznem bodo tudi potenstani z jajci dobri.Lp
26. apr 2019 10:49
Poskusi!
26. apr 2019 14:32
Seveda bodo super, jaz jih vsako leto narezane zamrznem ,predvsem divje, ki imajo pa zelo močan okus, ki ne ustreza vsakomur, potem pa jih uporabljam za rižoto, z jajci, za zelenjavne juhe....Letos sem zamrznila že dva kilograma divjih špargljev, pa jih še bom.
26. apr 2019 18:36
Hvala vam
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Svaljki v curry omaki z ohrovtom