Zanima me, ali ima kdo kakšen nov, lahko tudi rabljen posnemalnik mleka? Iščem za darilo (presenečenje za okroglo obletnico).

Domača vroča čokolada s smetano
Zanima me, ali ima kdo kakšen nov, lahko tudi rabljen posnemalnik mleka? Iščem za darilo (presenečenje za okroglo obletnico).
Poslala sem vam zasebno sporočilo.
Iščem preprost posnemalnik mleka, ki bo za domačo rabo v majhnem gospodinjstvu, zato ne potrebujem profesionalnega (takšni stanejo tudi več kot 500 €). Morda od kakšnega kmeta? Upam, da mi kdo pomaga, hvala!
Lahko poskusiš pogledati še na Bolhi ali vprašati neposredno na kmetijah, kjer prakticirajo sonaravno/tradicionalno kmetovanje.
Sem že, na Bolhi (en oglas, a ne vem, če še deluje), na kmetijah še ne. Na enem forumu je pisalo, da bo nekdo iz Mozirja dal v prodajo separatorje za gospodinjstva, v cenovnem rangu multipraktika. Je kaj novega o tem oz. kje to poizvedeti?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domača vroča čokolada s smetano

Pad Thai s piščancem