Ugibam obdobje: prvi vlak je zapeljal po Slovenskih tleh leta 1846. Po tem datumu je prišla k nam.
Hvala za opozorilo RRR!
Sporočilo je spremenil(a) katrin11 dne 12. apr 2018 05:09
Sporočilo je spremenil(a) katrin11 dne 12. apr 2018 05:10
Ugibam obdobje: prvi vlak je zapeljal po Slovenskih tleh leta 1846. Po tem datumu je prišla k nam.
Hvala za opozorilo RRR!
Sporočilo je spremenil(a) katrin11 dne 12. apr 2018 05:09
Sporočilo je spremenil(a) katrin11 dne 12. apr 2018 05:10
Katrin, pri izpisu letnice, se ti je verjetno zgodil lapsus (ne elaphus
, kot je našo zagnano punco nekoč nekdo poimenoval
).
Ja, kot sem rekla, dvakrat, trikrat pomešaš, potem pa se umakneš. Da ne boš sodelovala v igricah, to si že enkrat povedala, ko sem si jaz drznila (matr, sem nesramna) vprašat, kakšen pomen ima beseda suh. Znaš pa super odpirat "igrice". Vidiš, to pa meni ni všeč. In povem, kakor se mi zdi.
Seveda, katrin, čisto prav. Nadaljuj, prosim. O teli lampi pa kasneje še malo več, zdele šibam.
Lp
Če je človek dovolj trmast, mu enkrat rata!
Ja, moj dedek je tudi delal pri železnici, na vahtnci je rampe spuščal in dvigoval. (Sej razumete, kaj je delal) Bom razmislila o vprašanju.
@elaphus:
"
Pokojni Šugman je tudi delal na železnici... "Na štacioni sem karte prodajal." (Ne joči Peter) ![]()
![]()
![]()
Brez heca, moj nečak pa vozi vlakce, je strojovodja
čuha-puha.
Pozdravček!
| proxima je napisal/a: |
|
@elaphus:
|
o, Robert!
(ker tukaj ne znam, odkar je nova kulinarika, objavljat fotografij. Mi lahko kdo pomaga, prosim?).
Lp
lp
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 12. apr 2018 21:18
Bravo, elaphus! Za tvoj ponos na prednike in za ohranjanje dediščine!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi

Azijska solata s kozicami