7. nov 2019 13:10
Evo, da poročam o mojemu nakupovanju pečice. Prvotno sem bila odločena za Aeg in Electrolux. Prvo, kar me je zmotilo pri Aeg je bilo trdo zapiranje. Nima programa ventilacija spodnjega pečenja in je zelo energetsko zelo potratna. Našla sem sicer drugi Aeg model bpe556320m s ceno 560 v GA z mehkim odpiranjem energ.A.
Ok si rečem grem pogledat ostale pečice. Elektrolux še slabši ( izbranega modela sicer nisem videla), vendar so se pri vseh težko odpirala vrata, pri željeni model KODDP71x ima samo 3 zasteklitev vrat. Prodajalka mi je odsvetovala Electrolux in pokazala zelo všečno pečico Boschz ogromno programi HBG5780SO. Takoj mi je bila všeč, cena z vsemi akcijami samo 450 eur.
Greva včeraj jo kupit, nakar se zatakne pri tem, da imamo zgoraj plinsko kuhališče v kombinaciji s steklokeramično ploščo. Pečica nima vtora je ravna. Po posvetu danes v Gorenju nam ne preostane kupit spet Gorenjevo. Bo pa nakup zelo ugoden. Izbrala sem BOP637e301x. Cena 399, 99 in še bon za 40 evrov. Trenutno nov model in akcija.A+, piroliza, 4 slojna vrata, snemljivo steklo za pranje, dvojna delno izvlečna vodila. Za ta denar odličen nakup.
Za izmišljevanje za vnaprej bom pa morala menjat kuhinjo, postavitev, ker mi je Bosch pečica res pritegnila.
Zenkrat je še nimam, danes gre mož v akcijo.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 7. nov 2019 13:31