Noži

kako se pa obnesejo noži iz keramike? In katerih nožev res NI treba brusit, pa ostanejo ostri - take iščemo:) Veri
Hvala, sem jim že pisala LP, V.
Kupila Dickove. Pa profesionalne Solingenove. Zelooo zadovoljna, končno...
Najboljši so od Wmf-a.Dobi se jih v centru mesta v Kranju.Sem kuhar in sem zelo zadovoljen z njimi. Lp. edis
Mi imamo doma neke no name, ki so po strukturi precej debeli. In jih je potem ata taok zbrusil, da stvar odlično dela. Res fajn so zdaj. Sonja
Sama sem si ta teden kupila nože Solingen in sem zelo zadovoljna. Še bolj sem bila, ker sem jih lahko kupila po polovični ceni, saj na žalost zapirajo trgovino.
DELALA SEM ŽE Z DICKOVIMI IN WMF NOŽI. OBOJI SO VREDU. ŠE NEKAJ KAR JE ZA NOŽE ZELO VAŽNO, NEGLEDE ČIGAVI SO, NE PERITE JIH V VROČI VODI SONJA
Kolikšna je cena Dickovih in WMF nožev? Sonja
Carmen kje si jih kupila po polovični ceni? lp goga
Ha v Mb prodajajo vse njihove izdelke (noži, posoda, kuhinjski pripomočki, skratka vse kar imajo) po polovični ceni, ker prodajalno zapirajo. Sreča za nas samo žalost za zaposlene Sporočilo je spremenil(a) carmen dne 29. avg 2005 20:14:11

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti