Ajdov kruh z orehi
escada, tudi sama imam tega Hooverja, dobila sem za darilo. Imam tudi likalnik. Zelo sem zadovoljna, edino vprašanje je ali tudi pri tebi potrebuje kar nekaj časa, da zažene parno čiščenje in likanje, ter katero vodo uporabljaš.Hvala
sladkosnedko| sladkosnedko je napisal/a: |
escada, tudi sama imam tega Hooverja, dobila sem za darilo. Imam tudi likalnik. Zelo sem zadovoljna, edino vprašanje je ali tudi pri tebi potrebuje kar nekaj časa, da zažene parno čiščenje in likanje, ter katero vodo uporabljaš.Hvala sladkosnedko |
| Roncolino je napisal/a: |
| Pri nas imamo zdaj na novo parni čistilec in sicer Birbo F1... Pa smo ful zadovolnji...sploh kar se tiče kuhinje (pečica,mreže od nape,korito) in kopalnice...pa tudi kot likalnik je super. Roncolino |
hvala escada, saj sem zadovoljna s hooverjem , likanje je sploh na off, tokiko pare gre ven... super. Čiščenje tudi, ni pretežak, lepo se ga očisti-pač vodo odliješ in to je to.
Glede vode pa takole, nekje sem zasledila naj bi uporabljali samo deževnico, ker sem nekoč imela parni likalnik s kotličkom in se mi je čez čas vse zapacalo se sedaj bojim. Pa praviš dodatek kaldefonder in je o.k.
sladkosnedko| sladkosnedko je napisal/a: |
hvala escada, saj sem zadovoljna s hooverjem , likanje je sploh na off, tokiko pare gre ven... super. Čiščenje tudi, ni pretežak, lepo se ga očisti-pač vodo odliješ in to je to. Glede vode pa takole, nekje sem zasledila naj bi uporabljali samo deževnico, ker sem nekoč imela parni likalnik s kotličkom in se mi je čez čas vse zapacalo se sedaj bojim. Pa praviš dodatek kaldefonder in je o.k. sladkosnedko |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdov kruh z orehi

Velikonočni toast