Jupiter agencija

sarabande  

član od: 1.5.2002

sporočila: 879

25. nov 2014 18:02

Mi smo se imeli lepo. V Grčiji smo bili nastanjeni v teh apartmajih:

v Tuniziji pa v tem hotelu:

Za ekipo iz Jupitra, ki nas je spremljala na obeh potovanjih nimam slabih besed. Vedno so bili na voljo in prijazni. V Grčiji me je edino motilo, da smo šli skupaj z maturanti, tako da je bilo veliko vsega, kar pač spremlja maturantska potovanja. A ja, pa potovali smo z ladjo, kot palubni potniki, kar pomeni, da nismo imeli kabin, kar je za otroke bilo posebno doživetje. V Tuniziji pa maturantov ni bilo, namestitev v zgornjem hotelu je bila za naše razmere zelo poceni. So pa bili ponujeni izleti, ki so na voljo zunaj osnovnega aranžmaja dragi.

Miroslav Vulović

justa  

član od: 25.12.2007

sporočila: 18

5. dec 2014 13:20

Mi smo bili predlani z njimi na Krfu. Plačali smo prevoz z ladjo, kar je bila zanimiva izkušnja, ni pa bilo prenaporno. Stanovali smo v hotelu, doplačali smo tudi polpenzion. Mesto (Dassia)  res ni bilo nič posebnega, je bila pa zelo lepa plaža. Udeležili smo se tudi dveh izletov in tako spoznali praktično cel otok; izleti so bili zanimivi, videli smo veliko lepih stvari; skratka bili smo zadovoljni. Za naslednje leto že imamo dogovorjen apartma na Kanarskih otokih - Tenerife; samo še datum določimo in rezerviramo letalske karte. Verjamemo, da bo tudi tam tako prijetno in brez problemov, saj njihovi vodiči so res enkratno prijazni in ustrežljivi. Vsaj mi imamo z njimi dobre izkušnje !

justa

iwa81  

član od: 21.7.2017

sporočila: 19

4. okt 2017 11:24

hej, sicer malenkost že stara tema in ne vem, če sodi ravno v Jupiter, ampak vseeno me zanima turistična agencija Potujnekam - https://www.potujnekam.com/ Ima mogoče kdo kakšne izkušnje z njimi? Zgleda mi, da gre za nekega posrednika, ki nudi potovanja... Ve kdo kaj več?

iwa81

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti