katere trgovine se.nahajajo na trdinovi ulici ali v njeni blizini v ljubljani. zanimajo me trgovine z oblacili
tibe
katere trgovine se.nahajajo na trdinovi ulici ali v njeni blizini v ljubljani. zanimajo me trgovine z oblacili
tibe
9. jul 2014 20:20
Pojdi v PIRS, v iskalniku klikni iskanje po lokacijah, določi si radij iskanja in si jih poišči. Najbolj enostavno in najbolj zanesljivo. Pa predvsem veliko hitreje kot način, ki si ga ubrala.
Sonja
10. jul 2014 8:27
Trdinova ulica v Ljubljani ni na nakupovalni promenadi. Zakaj je pa ni na nakupovalni promenadi, si je pa treba na licu mesta ogledati. Oziroma, če te res zanima zaradi marketinške naloge, naredi ta urbanistično marketinški preskus sam - tako kot to delajo vsi, ki morajo iskati lokacije za nove poslvoalnice.
Je pa blizu Trdinove tudi Miklošičeva ulica in tam je prodajalna Mladinske knjige in zna biti, da prodajajo kakšen priročnik o uporabi besed prosim in hvala, prav tako pa tudi nekaj o uporabi velike začetnice.
Vendelina jr.
10. jul 2014 8:32
Trdinova res ni nakupovalna promenada, na Miklošičevi pa boš našla kar nekaj trgovin z oblačili, poglej še na Pražakovo. Najbolje, da vzameš pot pod noge in si ogledaš ponudbo.
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike
Panakota z belo čokolado in penino