Vprašanje za jerneja

Popravljeno, upam... A kaj opažate hitrejše nalaganje strani? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Meni še vedno ne dela,žal. Bernarda
terlikar: kateri brskalnik imaš pa ti? Ti ne odpre linka, ki ga je Galyka poslala? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
IE(ja saj vem"grozno napreden").Tistega od Galyke pa odpre brez problema. Bernarda
Izpiše se tole: Microsoft VBScript runtime error "800a000d" Tpe mismatch:"cint" /forum/tpoic.asp,line612 Bernarda
Zdaj pa res upam da je Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej braaaavoooo. Bernarda
Super. Hvala vsem na pomoči. Žal nimam 100 zaposlenih, ki bi mi lahko testirali spremembe, moram pa vas (zlo)rabiti Sam enostavno ne odkrijem vsega in tudi sanjalo se mi ni, da Internet Explorer ne naredi tako kot mora Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej,spet jaz težim.Pri tem forumu in pri forumu 3 srečanje mi pokaže da odpre zadnjo stran,sporočila pa so iz prve! Bernarda
Bernarda hvala. Boš moj beta tester Internet Explorer jasno spet Billy pa bogati... Zdaj ne mislim več, da dela, pa vseeno. Morda pa dela Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti