Na ločevanje živil... sem poslala sporočilo s citatom, pa ni v rumenem okvirčku kot navadno. Jaz pa v jok
. LP
Aki
Vprašanje za jerneja
Jernej,
zdaj pa tud meni neka šteka. Če kliknem na forum, mi tam, kjer naj bi pisalo št novih sporočil, napiše tole
3195 članov je poslalo
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error "80004005"
[Microsoft][ODBC Driver Manager] Program type out of range
/forum/Default.asp, line 266
Lp
juhica
Sporočilo je spremenil(a) juhica101 dne 23. apr 2006 21:57:00
Tudi meni napiše enako kot Dušanki, ampak potem je v beležki napisano to sporočilo in križec, da še ni odprto. A potem to ni bilo odposlano?
jade
| juhica101 je napisal/a: |
| Jernej, zdaj pa tud meni neka šteka. Če kliknem na forum, mi tam, kjer naj bi pisalo št novih sporočil, napiše tole 3195 članov je poslalo Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error "80004005" [Microsoft][ODBC Driver Manager] Program type out of range /forum/Default.asp, line 266 Lp juhica Sporočilo je spremenil(a) juhica101 dne 23. apr 2006 21:57:00 |
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije| aki je napisal/a: |
| Na ločevanje živil... sem poslala sporočilo s citatom, pa ni v rumenem okvirčku kot navadno. Jaz pa v jok |
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeOglas
| jade je napisal/a: |
| Tudi meni napiše enako kot Dušanki, ampak potem je v beležki napisano to sporočilo in križec, da še ni odprto. A potem to ni bilo odposlano?
|
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije| anamarija1 je napisal/a: |
| Bolje.
lp
p.s. Jaz pa ti ne morem pošiljati slike od receptov |
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije Jernej, moja ZS so vsi dobili tudi pred 22. uro, čeprav je napisalo, da strani ni mogoče...itd. Sem dobila od vseh potem kljukice in tudi odgovore. Ta moment pa je to OK, sedaj normalno odda!
Dušanka
Ja dobijo ZS niso dobili pa emaila, ki obvešča o ZS.
Tudi ocene so nazaj...
Zdaj pa spat!
Lahko noč
Jernej
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije Spet imam eno težavo. Ne odpre mi recepta Kaneloni s šunko in sirom. Tole napiše:
Microsoft VBScript runtime error "800a000d"
Type mismatch: "objRegExp.replace"
C:INETPUBVHOSTSKULINARIKA.NETHTTPDOCSBAZE../Funkcije/funkcije.asp, line 233
Jernej, v naprej hvala.
)
Julija
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.