A tako, hvala morska medvedka za info
Super fajn ![]()

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem
A tako, hvala morska medvedka za info
Super fajn ![]()
petkica: Točno zaradi avtorja, ki ni več z nami je to! Zato ga iskalec ne najde še s 7 drugimi recepti. To sem popravil.
Tisti nevemkajFehler sem tudi odpravil, ni bilo mogoče poslati sliko, ki je imela že natančno eno sliko od prej ![]()
Hvala za odkrite napake.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeNajbrž sem spregledala, kje poiskati pa ne vem:
- kaj pomeni pri prvem prispevku posamične teme desno zgoraj tista "kuverta", kjer zraven piše "naročite se " ?
Ko grem z mško nanjo, mi napiše: "na to temo niste naročeni" ???
Cila
| jernej je napisal/a: |
Tisti nevemkajFehler sem tudi odpravil, ni bilo mogoče poslati sliko, ki je imela že natančno eno sliko od prej |
Kdaj ne obstaja, če hočeš poslati sliko? Meni je poslalo sliko k temu receptu ![]()
Cila: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1465
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijePa si poskusila na roko vpisati številko 10195 v sistem pri pošiljanju slike? Ker meni je lepo poslalo sliko točno k temu receptu ![]()
Pošiljanje slik kot vem zdaj normalno deluje.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Hm, seveda ne moreš dati samo pod drug okvirček sliko, ker brez prve noče poslati...
Piše ti torej ID ne obstaja... ???
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem

Zviti krofi