31. avg 2013 23:23
Moja hči ima kar nekaj slik z njim...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
31. avg 2013 23:23
Moja hči ima kar nekaj slik z njim...
Kjer je volja, tam je pot. Trixikozamurnik
sporočila: 2311
1. sep 2013 6:48
![]()
| mamamia je napisal/a: | ||
Eh, stopanje po zunanji strani, odpiranje vrat in take reči je pa druga zgodba, kavalirstvu se tudi jaz ne odrečem
|
Jaz tudi ne.
Še posebej mi je všeč tole, da stopa moški na zunanji strani ceste.
V časih, ko je vedno več več norih voznikov zna biti tudi hudo koristno, ne le kavalirsko.![]()
![]()
![]()
1. sep 2013 9:04
haha,kozamurnik, haha .... ![]()
![]()
![]()
1. sep 2013 23:41
| Johanna je napisal/a: |
http://govori.se/domaci-traci/jure-rugani-srfa
|
Evo, tudi tale mladec si je skvačkal kapo! Kapo dol fantom brez predsodkov![]()
Hedonist, si videl zdaj, da tvoj sine ni edini "čudak"? .... razen, če je tale "srfar" on?![]()
2. sep 2013 8:58
Ne MamaF , ni to moj sin :) so bli pa skupaj na Portugalskem , tako rekoč je to isto kvačkarsko gnezdo :)
hedonist
2. sep 2013 10:44
Hedonist, kolikor sem jaz videla, fantje kvačkajo tudi v Španiji in že lani je bil balearski hit moški pareo in kvačkante torbe za na plažo![]()
2. sep 2013 11:07
Saj ne vem, če je to prava tema, a da ne odpiram nove (upam, da ne boste to vzeli kot smetenje): iščem navodila za fantovsko kvačkano kapo – tako, kot so sedaj moderne.
rdkapica
2. sep 2013 11:36
Ključne besede: "croched hats for men" "croched caps for men"
in zleti čuda tega ven.
Vendelina jr.
2. sep 2013 13:25
Meni je pa to, da fantje kvačkajo tolk všeč
.
Pri nas žal kaj dlje od šivanja gumbov nismo prišli - aja kakšno fliko znajo tudi gor prilikat s tistim lepilnim trakom za robove
.
2. sep 2013 13:45
Hvala Vendelina jr za tolažbo, no sej sem se ohladu oz. ste me ohladile. Čeprov Rkapica , zezat pa glih ni treba :))
hedonistKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Pečenice na leči